2777
2789
عنوان

دوس دارم بزنم بچمو له کنمم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 61 پست
من ک هرشب ساعت 9فیوز برقو میزنم میگم برقا رفت اونم میگیره می‌خوابه

واپس خودتون چی ب آتیش اون میسوزونین چه زندگیه😑

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با ی بار چیزی نمیشه باید بخوابه دیگه اون مادر گناه داره..من الان خیلی خوب درکش میکنم ی ساله ی خواب د ...

توروخدا بی رویه و بدون نظر پزشک به بچه دارو نده 

گناه داره 

بجای اون خودت قرص بخور صبرت بره بالا 😒

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
میخوای بوخولیش😂😂😂

ارهههه😂😂😂😆

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اصلا به حرفش گوش نکن بگیر بخواب الامپاروهم خاموش کن گریهم کرد واکنش نشون ندهچقدر بچه های الان عجیب ش ...

عجیب ترین بچه دنیا پسر منه روزی ی شیشه شیر بیشتر نمیخوره😒

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
توروخدا بی رویه و بدون نظر پزشک به بچه دارو نده گناه داره بجای اون خودت قرص بخور صبرت بره بالا 😒

دارو نمیدم مگه اینکه مث اسی بی خواب بشم اخه لامصب ۴ صبحه بخواب بچه

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است