2777
2789
عنوان

تاپیک اعتراف به کراش باعث شد به فکر فرو برم🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 24 پست
ببین اصلا به عنوان به دختر نرو سمت پسری ، هرچقدرم اون ادم خوب باشه و جنتلمن بازم اینجنس مذکره که بای ...

آره ترجیح میدم غیر مستقیم نشون بدم مطمئنا متوجه میشه اگه بخواد خودش میگیره

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

حتی غرورم اجازه نمیده با پیج خودم فالوش کنم، درسته اینجا تمام تاپیک هام و همچیم راجع به اونه، ولی خب ...

آفرین دختر خوب😘

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر خواستی به کراش چراغ نشون بدی لطفا انقدر ناشیانه مول اون خانم رفتار نکن مول یه بنز چراغ بزن رد شو ...

من نمیذونم ایشون چیکار کردن فقط اسکرین شات هارو دیدم 

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

دقیقا یه شب دلو زدم به دریا که برم بهش بگم ولی خیلی متکبرانه و مثل یه مزاحم باهام رفتار کرد

چقدر نامرد🥲🥲🥲🥲متاسقم

حتی غرورم اجازه نمیده با پیج خودم فالوش کنم، درسته اینجا تمام تاپیک هام و همچیم راجع به اونه، ولی خب ...

همون غرورتو سفت بچسب من گفتم بهش طرف فامیل هم بود هنوز ادم سالق نشدم هراتفاق بدی که برام میوفته میشینم دوباره برای غروری که ازم شکست گریه میکنم ، همش دنبال عیب و ایرادم توی خودمم ، همش از طرف فراری ام که نبینمش و الان شش ماه گذشته من هنوزم نرمال نشدم و غرورم جوری شکسته که نمیتونی حتی فکرشو کنی ، ما دخترا نمیتونیم تحمل کنیم 

همون غرورتو سفت بچسب من گفتم بهش طرف فامیل هم بود هنوز ادم سالق نشدم هراتفاق بدی که برام میوفته میشی ...

چقدر سخته،چه گفتنش چه نگفتنش

چند سالته؟!

بابت تجربه ی سختی که داشتی متاسفم

چقدر سخته،چه گفتنش چه نگفتنشچند سالته؟!بابت تجربه ی سختی که داشتی متاسفم

۲۰ سالمه

خیلی ممنون ولی خب با اینکه هنوز اثراتش روم هست خوشحالم خیلییی برام تجربه شد و واقعا خیلی از دوستامو نجات دادم که اونا هم تجربه نکنن از تجربه ی من استفاده کنن

اره سخته ولی نگفتنش یه درده ولی میگی اگه نه بشنوی میشه هزار درد خیلییی سخته دختر واقعا عذاب اوره ، من خیلی دوستش داشتم تمام احساسات و قلب و غرورمو گذاشتم کف دستام رفتم بهش گفتم با اینکه ما توی خانواده مون اصلا ازین چیزا نداریم خیلی بد میدونن ، وقتی گفت نه تمام دنیا روی سرم خراب شد و هر چقدر که میگذشت انگار هی بدتر میشدم

۲۰ سالمهخیلی ممنون ولی خب با اینکه هنوز اثراتش روم هست خوشحالم خیلییی برام تجربه شد و واقعا خیلی از ...

دقیقا درسته

اینکه نه بشنوی خیلی دردناکتره🥲🥲منم عشقتم تمام دنیامه مثل تو

مرسی که تجربه ات رو با من در میون گذاشتی