2777
2789
شایدم میدونه پا نمیده

چی بگم والا

هی میگه بهترین رفیقمی، نمیدونه من اونو به چشم پدر بچه هام میبینم

https://t.me/opium_is_here.      : چنل من....                                     وقتی میگی دوسم داری گیج میشم من... بخاطرت همه دافامو پیچ میدم من.... ببین حتی دوستات بخاطرم پیچ میدن همو... ولی بخاطرت من اونارم پیچ میدم نرو...😔💔🍌🍂🍁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

💐🌹 یه پیت انری مثبت دیدم

قربونت عزیزم

دعا کن بتونم لایقش باشم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
🤣🤣🤣

😂😂😂😂

https://t.me/opium_is_here.      : چنل من....                                     وقتی میگی دوسم داری گیج میشم من... بخاطرت همه دافامو پیچ میدم من.... ببین حتی دوستات بخاطرم پیچ میدن همو... ولی بخاطرت من اونارم پیچ میدم نرو...😔💔🍌🍂🍁

انگار خودتون بیشتر عجیبید تا شوهرتون 😂😂 حالا عجب ترین کاری کردید چی بود

چند ماه پیش نصفه شب بود، خواب بودیم هر دو

وسط خواب بلند شدم نشستم (خودم حتی یک ثانیشو هم یادم نمیاد اینا رو همسرم تعریف کرده) انگار بیدارش کردم گفتم این خرده بیسکوییتا چیه رو زمین پاشو جارو برقی رو بیار اینجا رو جارو بکش😐😂

میگه هی بهت میگفتم بخواب الهام داری خواب میببنی

میگفتی نه مگه من دیوونم میگم پاشو اینجا رو جارو بکش

میگه دیدم چاره ای نیست رفتم جارو رو اوردم دیدم ماتحتو دادی هوا گرفتی خوابیدی😂

من وقتی توی خواب و بیداری ام واقعا انگار شیشه زدم، خیلی کارای چرت میکنم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چی بگم والاهی میگه بهترین رفیقمی، نمیدونه من اونو به چشم پدر بچه هام میبینم

زر میزنه

اتفافا خبر داره چیه داستان وگرنه اینو نمیگفت

شاید کسیو داره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تنها نیستی منم حس میکنم شوهرم از سرم زیاده دلم میگیره براش با این زنی که داره🤣🤣🤣

ولی من عذاب وجدان دارم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹