2777
2789
عنوان

خواستگارم عجیبه

200 بازدید | 10 پست

پلیس فتا هست دایی دوستمه قبل از اینکه ازم خواستگاری کنه دوستم می‌گفت دایم زن نمیگیره  همه میگفتن به هست آدم خشکی هست گفتم چرا گفت چند نفر بهش معرفی کردیم فایده نداشت حالا دوستام میگفتن یه بار باهاش بیرون رفتیم هر چی حرف می‌زدیم جواب نمی‌داد و خشکه حالا یه روز منو دید و به دوستم گفت منم قبول کردم آلان تو پروسه آشنایی هستیم وقتی زنگ می‌زنه خیلی گرم و خوش برخورده اصلا باورم نمیشد این همونه حالا گیر داده به همکارم میگه می‌خوام ببرمش بیرون دوستم گفت اصلا😂گفت خب ببرمش عروسی همکارم دوستم گفت نمی‌زارم  خیلی پیله هست یه برم برام شارژ فرستاد خیلی زیاد  به نظرتون از من خوشش میاد اصلا ازدواجی نبود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک کردم واقعا ۶۱ هستی 😂😂 پس جای فکر زیاد داری ولی شغلش خوبه عین این رمانا مغرور جذاب😂😂

😂😂😂 میترسم دسترسی به گوشیم پیدا کنه امروز عصر دوستم اومده بود خونمون حالا دااییش خبر نداشت پیش من هست پیام داده به دوستم  گفته نشستاین دو نفری راجب من چرت می‌گین😐