2777
2789
من این حالت ماشین گرفتگی که میگین دارم تقریبا پلی تهوعم دارم قرص نخورم فک کنم بالا بیارم ،بی قرارم خ ...

شیاف برای چی مصرف میکنی؟

نه دمیترون نداد چون تازه سه روزه این حالت بهم دست داده که قبلش پیش دکتر بودم و هنوز وقت نداده برم

البته همسرم دو جا دیگه وقت گرفته بریم برا هماتوم ببینیم چی میگن

بعدم حالت تهوع من یجوری هست که نمیذاره از زندگ و خوردن لذت ببرم اما اوق زدن ندارم

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

شیاف برای چی مصرف میکنی؟نه دمیترون نداد چون تازه سه روزه این حالت بهم دست داده که قبلش پیش دکتر بودم ...

شیاف برای مراقبت از بارداری و جلوگیری از سقط شیاف پروژسترون مصرف میکنم دکترم از روز اول داد گفت احتمال سقط و اینارو خیلی کاهش میده به شما چطور نداده با وجود هماتوم؟

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیاف برای مراقبت از بارداری و جلوگیری از سقط شیاف پروژسترون مصرف میکنم دکترم از روز اول داد گفت احتم ...

گفتم هر شب یک عدد شیاف میذارم

من بارداری اولم که هیچ مشکلی نداشتم شیاف نداد

بارداری دومم بخاطر موقعیت جفت و درد هم شیاف هم آمپول داد

اینم که از اول هماتوم و دید شیاف داد و گفت تا آخر بارداری استفاده کن و استراحت

برا همین تعجب کردم شما که خدارو شکر مشکل نداری چرا شیاف استفاده میکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گفتم هر شب یک عدد شیاف میذارممن بارداری اولم که هیچ مشکلی نداشتم شیاف ندادبارداری دومم بخاطر موقعیت ...

خودمم واقعیت بعضی وقتا میگم الکی شیاف نذارم ولی باز دیگه دکتر داده دیگه😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودمم واقعیت بعضی وقتا میگم الکی شیاف نذارم ولی باز دیگه دکتر داده دیگه😅

نه دیگه دکتر داده بذار هرچی دکترت میگه

انشاالله به سلامتی این دوران و بگذرونی و نی نی و سلامت بغل کنی و از بزرگ کردنش خیر ببینید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه دیگه دکتر داده بذار هرچی دکترت میگهانشاالله به سلامتی این دوران و بگذرونی و نی نی و سلامت بغل کنی ...

مرسی عزیز دلم همچنین شما خدا خانوادتون کناررهم حفظ کنه انشاالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط یه نی نی سایتیه که سریع بعدزایمان میادتاپیک میزنه 😂😂😂

دقیقا🤣

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

مبارک باشه عزیزم عزیزم میشه بگی چند هفته بودی وکار خاصی کردی این ماه اخرمن ۴۰هفتم جوون دراومد هر شب ...

عزیزم ازت خواهش میکنم تا میتونی پیاده روی کن من اعتقاد نداشتم ولی وقتی شروع کردم بطور جدی پیاده روی یهو دردام شروع شد 

میدونی راه که میری پاهاتو اروم بکوب باشه؟سر زایمان هم هرررر قدر درد داری جیغ نکش بجای جیغ فقط نفس عمیق 

عزیزم ازت خواهش میکنم تا میتونی پیاده روی کن من اعتقاد نداشتم ولی وقتی شروع کردم بطور جدی پیاده روی ...

پیاده روی خیلی میکنم یه ماه هرشب یک ساعت پیاده روی میکنم چند روزه دائما درحال راه رفتنم هی بلند میشم راه میرم خسته میشم یکم میشنم باز دوباره 

بعد پیاده روی هم درد دارم ولی کافیه نیم ساعت خوابم ببره انکاری نی نیم میخوابه همه دردام میپره😐