2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزممم😚♥️

قربونت عزیزم 🌹❤🌹

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 
بسلامتی فارغ شی😍💋 من توی ۲۲هفته ام. شما چی عزیزم؟..میگم خبر داری این سرویس چوب تو شهر شما حدودا چن ...

فداتشم عزیزم همچنین 😍🤲🧿

منم فردا میشه ۲۲ هفته و ۶ روزم 🧿🤲🥰🌸

ن بخدا عزیزم خبر ندارم من فعلا لباس وست قنداق فرنگی و این چیزا رو خریدم و چند روز دیگ ست کالسکه و کریر اینا رو میخرم و اسفند ماه سرویس چوب میگیرم 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
منم قبل اینکه برم مغازه میگفتم فقط سفید خالی.. اما همسرم میگه ترکیبی باشه.. پالاز موکت و کمد دیواریم ...

مبارکت باشه عزیزم ایشالا ب خوشی تو اتاق نی نی بذاری💓

مدلی که انتخاب کردید زیباست

همونطور ک دیدید کامنتا هم همین انتخابتون رو دوست داشتن منتها من یکم سلیقه م متفاوته یکم ساده پسندم واسه همین😅

دخمل

ای جانم ب سلامتی ب دنیا بیاد عزیزم 😍😍😍😍🧿🧿🤲🤲🤲🥰🥰🌸🌸🌸اسمشو انتخاب کردی ؟ 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
ای جانم ب سلامتی ب دنیا بیاد عزیزم 😍😍😍😍🧿🧿🤲🤲🤲🥰🥰🌸🌸🌸اسمشو انتخاب کردی ؟

مرسی همچنین.. بله ۳ساله انتخاب کردم🤭 آتاناز بمعنی (دختر ناز بابا)(یاعث افتخار بابا)(مایه سربلندی پدر)😍

فداتشم عزیزم همچنین 😍🤲🧿منم فردا میشه ۲۲ هفته و ۶ روزم 🧿🤲🥰🌸ن بخدا عزیزم خبر ندارم من فعلا لباس ...

مبارکت باشه عزیزم.. من تو انتخاب سایز لباس یکم مشکل دارم.. بچه من احتمالا اخرای فروردین دنیا میاد.. نمیدونم پاییزی و زمستونی هاش رو سایز چند بخرم

مرسی همچنین.. بله ۳ساله انتخاب کردم🤭 آتاناز بمعنی (دختر ناز بابا)(یاعث افتخار بابا)(مایه سربلندی پد ...

ای جانم انشالله نام دار باشه 🤲🧿🥰🌸💖

مبارکت باشه عزیزم.. من تو انتخاب سایز لباس یکم مشکل دارم.. بچه من احتمالا اخرای فروردین دنیا میاد.. ...

مرسی قربونت برم 

تو سونو من هم زده ۲ اردیبهشت دیگ نمی‌دونم اگه سزارین شم اواخر فروردین دنیا میاد نمی‌دونم منم دیگ چه سایزهایی بگیرم چون هنوز هم لباس باید بخرم براش 

میبینی هر چی میخری انگار بازم کمه 🥺☹️

مبارکت باشه عزیزم ایشالا ب خوشی تو اتاق نی نی بذاری💓مدلی که انتخاب کردید زیباستهمونطور ک دیدید کامن ...

ممنونم از نظر ارزشمند و محترمتون♥️ خیلی برام مفید بود و حتما روش فکر میکنم.. این عکسارو از نت دانلود کردم فردا به شوهرم نشون بدم