2777
2789

بچه ها من ی جا کار میکنم کارفرمام خیلی خوووبه

همیشه هوامو داشته حقوق زیاد و خوش اخلاق و..

منم سعی کردم همیشه ب نحوی جبران کنم مثلا حتی وقتایی که نیس اگه ببینم شلوغیم بدون چشمداشتی بیشتر از تایم کاریم میمونم یا ی وقتا خودش میگه زودتر برو من دلم نمیاد صبر میکنم کاراشونو جفتت و جور کنم بعد میرم و..

ولی این کارفرمای من ی اخلاق خیلی بدی داره ک اصلا مرخصی چند روزه نمیده بااینکه الان خیلی خلوتیم ونیرو هم بیکار داریم ولی نمیدونم چرا انقدر مخالفه مخصوصا بفهمه داریم واسه تفریح  میریم مرخصی  حتی اگه عروسی هم داشته باشیم بخوایم شهرستان بریم ب سختی مرخصی میده 

منم وضعیت روحی و زندگیم خیلی داغونه یی مسافرت یهویی برام پیش اومده ک فرداست دقیقاهم افتاده اخرهفته صابکارم اخر هفته هم حساسه مرخصی نمیده از طرفی باهم نسبت فامیلی خیلی دوری هم داریم اگه بگم بستگانم فوت کرده شاید بفهمه میخوام صبح بهش پیام بدم یکی از دوستام فوت شده شاید بتونم بعدش خوب نقش بازی کنم ولی خیلی عذاب وجدان میگیرم ک بهش دروغ گفتم بنظرتون چیکار کنم؟مسافرتم حتما میخوام برم چون شرایط جوری پیش اومده ک خیلی برام کمتر میوفته اگه فردا برم 

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

میدونم اگه ب صابکارم راستشوو بگم قبول نمیکنه اگه هم قبول کنه بعدش مسافرتو از چشم درمیاره انقداخم و تخم میکنه و میدونم الان اصلا کارشون ب من گیر نیس چوننیرواضافع هم دارن 

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگین یه مشکلی دارم حتما باید برم

دیگه تا یه جایی میتونه سخت بگیره کارفرما نیروشو دلش نمیخواد از دست بده

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه

بهش بگو من شرایطی پیش اومده نمیتونم بیام.اگه پرسید بگو راستش نمیتونم توضیح بدم خدمتتون ولی واقعا شرایط اومدن ندارم. رسمی بگو که نتونه چیزی بگه. یا پیام بده  .چند روز ولی اومدم جبران میکنم کارمو هم سپرده م به بچه ها کاری رو زمین نمی مونه

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
بگین یه مشکلی دارم حتما باید برمدیگه تا یه جایی میتونه سخت بگیره کارفرما نیروشو دلش نمیخواد از دست ب ...

خب سری قبلم گفتم ی مشکلی پیش اومده گفت باید بگی چ مشکلی بعد گفتم کار اداری دارم گفت بگو چ کاری الان اخر هفته اس بمون شنبع برو ..

اینم بگم ی ساله مسافرت نرفتم افسردگی گرفتم نیاز دارم ده روز تهران نباشم واقعا

هیچوقت دروغ نگو. بهش بگو من شرایطی پیش اومده نمیتونم بیام.اگه پرسید بگو راستش نمیتونم توضیح بدم خدمت ...

بگو از لحاظ روحی شرایطیم که لازمه یه مدت نباشم تا بتونم روحیمو بازسازی کنم و توان بیشتری بذارم تو کارم

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
خب سری قبلم گفتم ی مشکلی پیش اومده گفت باید بگی چ مشکلی بعد گفتم کار اداری دارم گفت بگو چ کاری الان ...

من بودم راستشو میگفتم البته خب کافرما رو ندیدم دقیق اطلاع از اخلاقش ندارم...

اول ازش میتونی تعریف کنی..مثلا

بگو چون شما فردی هستید که بخوبی کارکنان رو درک میکنید و برای اون ها ارزش قائلید میخواستم خدمتتون عرض. کنم ..... 

بگو از لحاظ روحی شرایطیم که لازمه یه مدت نباشم تا بتونم روحیمو بازسازی کنم و توان بیشتری بذارم تو کا ...

اره واقعا با شرایط روحی بد کار پسرفت میکنه بدتر

خب اگه آدم خوبیه چرا بهش راستشو نمیگی بگو حال روحیم بهم ریختن دکترم گفته باید برم مرخصی یکی دو روز

خب میگم تواین موردسحت گیره دیدم ک میگم 

مثلا این حرفوبزنم میگه بمون شنبه برو درک نمیکنه یا میگه فوقش سه روز برو نه ی هفته

واسه عروسی اقوام یکی از همکارا ب زور گذاشت بره بنده خدا باگریه و دعوا رفت

بگو از لحاظ روحی شرایطیم که لازمه یه مدت نباشم تا بتونم روحیمو بازسازی کنم و توان بیشتری بذارم تو کا ...

والا کارم اونجوری نیس  ک بخوام ازاین قرطی بازیادربیارم صندوقدار ی رستوران کوچیکم

اول ازش میتونی تعریف کنی..مثلابگو چون شما فردی هستید که بخوبی کارکنان رو درک میکنید و برای اون ها ار ...

بااین چیزا خر نمیشه بدش میاداز چابلوس بازی

اره واقعا با شرایط روحی بد کار پسرفت میکنه بدتر

اها میتونی همینا رو تو پیام بگی که باتوجه یه اینکه شما دوست دارید کار به بهترین نحو پیش بره یه مدته شرایط روحی خوبی ندارم و نمیتونم تمرکز کنم تو کار و واقعا حال خوبی ندارم

اگر ممکنه چند روزی رو نباشم  بتونم روحیه مو بازسازی کنم. تا کار فرسایشی نشه برام. قبلش حتما رب اشرح لی صدری ویسرلی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی و بخون و بگو. آن شاءاللَّه که خیره. ماهمه نظراتون میگیم شما بهترین هایی که باتوجه به شخصیت ادن فردمیشناسی انتخاب میکنین و الهی که بهترین تصمیم و بگیری و بری سفر و سلامت برگردی