2777
2789
عنوان

دیگه هیچ دکتری رو قبول ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینه

واقعا دکتر درست درمون دیگ‌نیس

ینی ادم درست درمون نیست

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
بگو

من یه حمله چشمی داشتم هنوز نه میتونن بفهمن ام اس هست یا نه رفتم این همه پول نوار عصب دارم دیدم بی نهایت نرماله تعجب کردم الان دیدم دستگاه نوار عصبش بد بودع و اشتباه بوده باز باید برم این همه یه دکتر دیگع‌با کلی استرس 

ای وای چرا؟ دوتاش؟

بله دوتاش 

هیچی دکتر عوضی گفت قلبش مشکل داره دارو داد دارو ها هم باعث کم کاری کلیع شد الان ۱۲ سال اواره و اسیر مطب دکتریم امشب هم دکتر گفت دیالیز بشع بع خدا دارم میمیرم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بخدا نتیجه سهمیه بالا همینه

من باسهمیه به شدت مخالفم سهمیه روبدن برامهندسی بدن براصدتاکوفت وزهرماردیگه ولی براپزشکی ندن پزشکی باجون ادمادرارتباطه کسی که سوادواقیشوداره بایدواردش بشه 

خواهر جاریم رفته بود سونو گرافی گفته بودن باید رحمت در بیاری مشکل داری بنده خدا رحمش در آوردن بردن آزمایش دیدن سالمه الان تو سن ۲۵ سالگی رحم نداره همشم به خاطر نا بلدی بیفکری دکترا هست 

ارههههههه 🤕🤕🤕🤕🤕

البته نه همشون

به منم متخصص زنان، داروی اشتباه داد

خریدیم، بروشورشو خوندم، دیدم مربوط به کیست نیست

رفتیم پیش یه متخصص دیگه، گفتش این دارو رو برای کیست تجویز نمیکنن 😐😐😐😐😑😑😑، یه داروی دیگه داد که لون خوب بود خداروشکر

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄