2777
2789
دمت گرم پیداش کردم شیش ساعته همون فصل های اول رو توضیح بده برام کافیه چیزی خاصی لازمه حفظ کنم براش چ ...

اره هر 4 تا فصل رو توضیح میده 

ببین با دقت گوش میده 

فصل اول رو که مسئله داره سعی کن اول خودت حل کنی بعد حل اونا رو ببینی 

جزوه نداره واسه حفظیات فقط جا خالی و توضیحی های نهایی رو یه خلاصه میگن 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

ببین من از هفته دو بهمن مدرسه نمیرم بشینم نهایی ها رو بخونم خوب بدم ۱ تیر شروع میکنم واسه کنکور اگه ...

مرسی عزیزم اوکیه ولی ی چیزی بگم اصلا عیبی نکن چون منم همین کار رو کردم برا انظباط دو نمره کم کردن ک خیلی ب آدم زور داره ک رو معدل تاثیر میدنش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شیوه تدریس اینجوریه 

مثلا اول یه خالصه کلی از صابون ها میگه 

بعد میره سوالای نهایی رو حل میکنه 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

مرسی عزیزم اوکیه ولی ی چیزی بگم اصلا عیبی نکن چون منم همین کار رو کردم برا انظباط دو نمره کم کردن ک ...

به جهنم برام مهم نیست برم خرداد همه رو میفتم با این دبیران الدنگی که گذاشتن 

شیوه تدریس اینجوریه مثلا اول یه خالصه کلی از صابون ها میگه بعد میره سوالای نهایی رو حل میکنه

خوبه چیکار میخوام بکنم من کلا ۷ نمره لازم دارم پول دادم برا مستمر بیست بهم دادن 

مرسی عزیزم اوکیه ولی ی چیزی بگم اصلا عیبی نکن چون منم همین کار رو کردم برا انظباط دو نمره کم کردن ک ...

نمره انضباط تاثیر نداره 

فقط نمره کتبی هر درس که نهایی میدی تاثیر داره 

هر کدوم هم ضریب خاص خودش رو داره مثلا زیست از هویت بیشتره 

نه نمره ترم اول نه مستمر نه ورزش نه انضباط 

هیچ کدوم تاثیر تو کنکور ندارن 

فقط اون نمره ای که تو برگه خردادت میگیری تاثیر داره

نمیدونم اخه خودشون گفتن تاثیر داده شده

الکی گفتن 

اگه واسه کنکورت میگی که فقط نمره برگه مهمه

الکی گفتن اگه واسه کنکورت میگی که فقط نمره برگه مهمه

وی واقعا دستت دردنکنه من الان دقیقا میتونم ۵ ساعت اون فیلمو ببینم عمم هم مدرس شیمی بهم کلی نمونه سوال داده اگ اینطور ک تو میگی من اون فیلمو ببینم این سوالا هم حل کنم از ۷ هم بالا تر میگیرم فقط ی سوال برا فیزیک چه فیلمی خوبه مثل این باشه؟

وی واقعا دستت دردنکنه من الان دقیقا میتونم ۵ ساعت اون فیلمو ببینم عمم هم مدرس شیمی بهم کلی نمونه سوا ...

فیزیک رو نمی دونم 

فقط نوسان و یه بخشایی از دینامیک 

بزن جمع بندی دی ماه مهدی براتی

حرکت رو نداره مهدی براتی ولی نوکنده داره اما کنکوریه 

تستی کار میکنه 

اونم بزن جمع بندی دی نوکنده