2777
2789
عنوان

از نامزدم جدا شدم حالا باز برگشته میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 37 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صیغه ایی چیزی نخوندیماومدن با خانواده خواستگاری خانواده منم گفتن فعلا همدیگرو بیشتر بشناسن

پس خیلی خانواده ی آزادی هستید؟ 

موفق باشی 

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕
آره نشون کردن

سر چی بحثتون میشه

ببین نامزدی اسمش روشه خوب از هر لحاظ بشناسش 

هر ایرادی داره فکر نکن عروسی کنی بهتر میشه از الانم بهش رو بدی تا اخر باید سواری بدی 

بذار اون نازتو بکشه تا بشه عادتش 

از قدیم گفتن زن بره دنبال مرد مرد فراری میشه

به این ک نمیگن خیلی آزاد ! یه خانواده معمولی هستن. تو فامیل ما همه همین طور هستن . اکثر آشناهامون هم ...

اتفاقا به نظر من خیلی بهتر از این هست که سریع آدم عقد کنه چون قراره یک عمر باهاش زندگی کنی الان بشناسیش بهتر از اینه بعد ۴ تا بچه بشناسیش 

هرچند که این خانوم فکر کنم این افکارو پیش خودش داشته تو این دوران هرکاری کردیم 

سر چی بحثتون میشهببین نامزدی اسمش روشه خوب از هر لحاظ بشناسش هر ایرادی داره فکر نکن عروسی کنی بهتر م ...

از رو‌ دادن که اصلاً سرم به زندگی و شغل و‌ تحصیل خودم گرمه عزیزم😢

سر گیردادنای کوچک کلاً خیلی بحث داریم

خودمم خیلی گیجم

به این ک نمیگن خیلی آزاد ! یه خانواده معمولی هستن. تو فامیل ما همه همین طور هستن . اکثر آشناهامون هم ...

یعنی اگه توافقشون نشد ! آن دختر به آسانی کنار گذارده میشود؟  الهی توبا

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕
یعنی اگه توافقشون نشد ! آن دختر به آسانی کنار گذارده میشود؟ الهی توبا

خانم محترم شما حاضری بعداً با دوتا بچه طلاق بگیری

زندگی اون بچها نابود کنی؟شوهر کردن مهمه یا آینده😐

اتفاقا به نظر من خیلی بهتر از این هست که سریع آدم عقد کنه چون قراره یک عمر باهاش زندگی کنی الان بشنا ...

دقیقا آذمایی ک به این چیزا میگن خیییلی آزاد ، کسایی هستن ک فکرشون سریع میره جاهای .... . به همه چی یه نگاه دیگه دارن !!

من و همسرم دو سال باهم دوست بودیم ، خانوادگی هم رفت و آمد داشتیم ، خودمونم بیرون میرفتیم ، اتفاقا مربیم هم بود ، دونفری میرفتیم تهران مسابقه😂😂 ولی خدایی کار خاصی هم نمیکردیم ، نهایت دست همو میگرفتیم😂

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن