2777
2789
عنوان

توهین اون دختره توی جمع

133 بازدید | 12 پست

با دوست پسرم بیرون بودم بعد اونجا یکی از دخترای اکیپ شون وقتی دید من و دوست پسرم داریم حرف میزنیم و میخندیم یهو به دوست پسرم گفت این دختره که باهاش دوست شدی بعدا از پیشت میره اینی که واست میمونه ماییم

از توهینی که بهم کرد خیلی ناراحت شدم و نمیدونستم چی باید بگم

به نظر شما چی باید به دختره جواب میدادم؟

اون دختره احتمالا رو دوست پسرت کراش داره

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جای تو بودم کارای اداریشو میکردم لباشو بهم میدوختم ک خف شه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بنظرم ازین جمعای سمی فاصله بگیرید بر حسب تجربهباید میگفتی گوهخوریش به تو نیومده

شاید منتظر همین جواب از طرف من بود که بعدا بگه ببینید این دختره چه عصبیه🤦‍♀️

توقع داشته دوس پسرت با اون رل بزنه الان فعلا در مرحله سوزشه و داره میگه ک اگه نباشی چسب زخم دوس پسرت ...

بخاطر همین حرف دختره یه جورایی از دوست پسرم هم بدم اومد با خودم گفتم اگه رو من غیرت داشت جوابش و میداد نه اینکه مثل ماست به من نگاه کنه

شاید منتظر همین جواب از طرف من بود که بعدا بگه ببینید این دختره چه عصبیه🤦‍♀️

وا چ فکرایی میکنیا

اول اون فضولی کرده و حقشه چنین جوابی بشنوه به عصبی بودن ربطی نداره

دوما مهم نیست کی در موردمون چه فکری میکنه

بخاطر همین حرف دختره یه جورایی از دوست پسرم هم بدم اومد با خودم گفتم اگه رو من غیرت داشت جوابش و مید ...

اره این نشانه ها رو جدی بگیر مردی ک نتونه تو جمع از عشقش دفاع کنه بعدا جلو خانواده ش هم نمیتونه زیاد دیدم 

مینیمال 
بخاطر همین حرف دختره یه جورایی از دوست پسرم هم بدم اومد با خودم گفتم اگه رو من غیرت داشت جوابش و مید ...

بین دو تا دختر قرار گرفته چی از این خنثی کننده تر اخلاق همشون همین میشه