2777
2789
عنوان

پدرشوهر احمقم تو جمع خرابم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 60 پست
آدمای قدیمی اکثرا همینجوری فکر میکنن ترسو هستن میترسن سری تو سرا دربیاری دیگه پسرشونو تحویل نگیری کل ...

دقیقا 

ولی خب من کاریش ندارم یهو میبینه یه چیزی گفت ادم میسوزه فقط 

ای که دستت میرسد کاری بکن...
وای با چه فتنه ای طرفی خدا کمکت کنه

آره بابا 

فک نکن فقط خودت با قوم شوهر نفهم طرفی 

من بخوام برات تعریف کنم، اشکت در میاد 

منتهی من از اول میخم رو محکم کوبیدم هرچند میگم الانم ی ذره شل کنم همه چی خراب میشه 

ی مثالش رو بگم: من بابت کارم مسافرت کاری میرم، اولش تا مادر شوهرم میفهمید میخوام برم خودش رو اماده می‌کرد بیاد خونه مون بمونه 

نذاشتم، به شوهرمم گفتم وقتی من نیستم کسی نیاد که اگر بیاد بعد میره میگه این کم بود، اون کثیف بود، اون فلان بوده و دعوا شروع میشه 

مادر شوهرم دید عادی نمیتونه بیاد، الان هربار که می رم سفر (سالی دوبار نهایتا) ی ترفندی به کار میبره به منم نمیگه میخواد بیاد خونه مون چون میدونه میپیچونم به شوهرم میگه، شوهر منم ساده فک میکنه مامانش در راه رضای خدا داره میاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بابا فک نکن فقط خودت با قوم شوهر نفهم طرفی من بخوام برات تعریف کنم، اشکت در میاد منتهی من از اول ...

واااااای توام مثل منی 

اه چاره چیه جز تحمل اخه

سعی میکنم زیاد نبینمش هربار که ببینمش یه زهری میریزه ولی خب همون ماهی یبارم کار خودشو میکنه اعصاب نم ...

فکر میکردم فقط پدرشوهر من اینطوریه و چقدررر غصه میخوردم که از پدرشوهر شانس نیاوردم...من دو تا فوق لیسانس دارم و یه کار عالی،ولی خواهر و برادرهای شوهرم به زور یه لیسانس گرفتن و کار آنچنانی ندارن،یه زمانی بود خانه دار بودم به خاطر بچه هام همیشه تو جمع میگفت اینو میبینین درس خونده به جایی نرسیده آدم باید دنبال هنر باشه مثه آرایشگری و ...،خواهرشوهرم آرایشگاه داشت ولی سلیقه نداشت و خیلی کارش جالب نبود مجبور شد با کلی ضرر آرایشگاهشو جمع کنه...

به نظرم اینجور آدما از روی حسادت و عقده این حرفها رو میزنن.

سنگ میندازه جلوی موفقیتم میره به همسرم میگه چرا زنت درس میخونه مگه به پول نیاز داریم ما 😐

ای داد بیداد

دقیقا مثه رفتارهای پدرشوهر من...هنوزم بعد از ۵ سال به شوهرم یا تو یه جمع دیگه و ... میگه زنت احمقه که میره سرکار🙄بعد از اینور التماس میکنه برا پسرش یه کاری پیدا کنم

ای داد بیداددقیقا مثه رفتارهای پدرشوهر من...هنوزم بعد از ۵ سال به شوهرم یا تو یه جمع دیگه و ... میگه ...

دور از جون شما میگفتین احمق نمیتونه که کار پیدا بکنه ببخشید 

فکر میکردم فقط پدرشوهر من اینطوریه و چقدررر غصه میخوردم که از پدرشوهر شانس نیاوردم...من دو تا فوق لی ...

بله خب یه سری چیزا اگه به موقع ارضا نشن که یا تبدیل به عقده های خیلی بزرگی میشن یا هم خودشونو به صورت دخالت و اظهار نظر تو زندگیه دیگران بروز میدن

بله خب یه سری چیزا اگه به موقع ارضا نشن که یا تبدیل به عقده های خیلی بزرگی میشن یا هم خودشونو به صور ...

آره کاملا درسته،پدرشوهرم قد کوتاهی داره

کلا خانواده شوهرم قد کوتاه هستن،با احترام به همه قد بلندها و قد کوتاه ها

همیشه میگفت آدم قد بلند عقلش تو قوزک پاشه😜منم گفتم والا من هرچی عاقل دیدم قد بلند بودن چیه آدم کوتوله باشه،گفتم آدم کوتاه هم بی عقل و چه بهتر که یه بلند قد بی عقل باشیم تا یه کوتوله بی عقل😬

آره کاملا درسته،پدرشوهرم قد کوتاهی دارهکلا خانواده شوهرم قد کوتاه هستن،با احترام به همه قد بلندها و ...

😂😂😂😂آفرررررین خیلی خوب گفتی 

همین مزخرفات رو پدرشوهر منم‌ میگه 

به نطرم با این حرفا فقط شخصیت خودشونو زیر سوال میبرن

واااااای توام مثل منی اه چاره چیه جز تحمل اخه

تحمل نکن 

تحمل دروازه جهنمه 

من رفت و آمدم رو کم کردم راحت شدم 

یکی جواب میده راحت میشه، یکی رفت و آمد نمیکنه راحت میشه، یکی غر میزنه راحت میشه 

بابت نفهم بودن دیگران چیزی تحمل نکن