2777
2789
عنوان

پدرشوهر احمقم تو جمع خرابم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 60 پست
اگر میتونی ازشون فاصله بگیر ما ی همسایه داریم یک هفته س بابت بی منطقی‌ ش مغزم داره منفجر میشه منتظرم ...

دقیقا مثل این مثال که کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب رو اصلا 

ای که دستت میرسد کاری بکن...

خواهر شوهر من هم تقریبا همین مدلیه، هرچی میگی ی جوری تو رو نابود میکنه و خودش رو مهم میکنه 

من دو ساله در حد این که سالی یکی دو بار مراسمی چیزی ببینمش باهاش در ارتباطم 

از وقتی ارتباطم رو حداقل کردم واقعا اعصابم راحته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه همه جا میگه یکی دوبار نیست که بچه های خودش پروفسورن انگار ما هم عقب مونده

ناراحت نباش تو همه قشری با همون تحصیل همه جور آدمی پیدا میشه چون روانشناس معمولا آدمای واسه برطرف شدن مشکلاتشون بهشون مراجع میکنه .یکی دو نفر که نمیتونن به حرفای که خودشون میزن عمل کنن به چشم بیشتر میاد بخاطر همین بیشتر مردم اینجوری میگن . من خودم یادم دوران دبیرستان که بودیم مادر یکی از بچه دکتری روانشناسی داشت همیشه میومد مدرسه سر صف یا کلاس با ما حرف می‌زد که تو سن بلوغ چه جوری رفتار کنیم ولی دختر خودش از همه بدتر بود دنبال این پسر اون پسر . واسه همین چون ما آدما انتظار داریم اون آدم روانشناس که بهم مشاوره میده زندگیش درست باشه رفتارش درست باشه . کوچیک ترین خطایی که بکنه به چشم میاد 

حتما حواسش نبوده آخه از بس همه این جمله رو تو جامعه تکرار میکنن و سرزبونا افتاده که ببخشید روانشناسا خودشون مشکل دارن 

ولی تو اون سن آدم باید بیشتر حواسش جمع باشه 

والا مهندسی خوندنم کار شاخی نیست التماس میکنن دانشگاهها 

خوش بحالت

برای منم خیای سخت بود 

چقدر با همسرم دعوا کردیم سر همین خواهرش تازه همسر من خیای منطقیه و حرف گوش میده و... بازم دهنم صاف شد تا فاصله رو کم کردم 

الانم همسرم رو ول کنی سریع خواهرش مخش رو میزنه 

ببین خواهرش عجیبه ها، کاراش رو بگم مغزنت سوت میکشه 

مادرشوهرم هم خیای سعی میکنه رابطه ما رو درست کنه 

لحظه ای غافل بشم باز شوهرم خواهرش رو میاره وسط زندگیمون

خلاصه راحت نیست رابطه رو کم کنی اما بعدش به شدت راحت میشی 

حتما حواسش نبوده آخه از بس همه این جمله رو تو جامعه تکرار میکنن و سرزبونا افتاده که ببخشید روانشناسا ...

نه اصلا رعایت نمیکنه هرچی دهنش میاد میگه خیلی برج زهرماره

ای که دستت میرسد کاری بکن...