2777
2789
بله خانما ذاتا باادب ترن ولی الان بخاطر فضای جامعه وتربیت بد هرچی هم نسل جلوتر میره بی ادب ترمیشن چو ...

دقیقا

به نظر من چون حیا توی خانوما بیشتره هر فحشی رو به زبون نمیارن معمولا

ولی بازم صفر و صدی نیست نسبت به آقایون منظورمه.

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اره اصلا بخاطر همین نمی تونم با کسی وارد رابطه شم چون از بی ادبی متنفرم، خودم دانشجویم و تو محیط دانشگاه معمولاااا خیلی پسراش مودب ترن و ادب و احترام حالیشونه لاقل ولی خب تو همین دانشگاه هم هست بی ادب! ولی خب با توجه به تجربه من امیدوارم همسرم دانشگاهی باشه😑😂 از بیرون خیری نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره اصلا بخاطر همین نمی تونم با کسی وارد رابطه شم چون از بی ادبی متنفرم، خودم دانشجویم و تو محیط دان ...

دقیقاا منم از بی ادبی بیزارم

اگه قرار باشه روزی ازدواج کنم خیلی برام مهمه همسرم با ادب باشه

به نظر منم توی دانشگاه از توی فضای مجازی با ادب ترن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

منظورم اقایون بود که باتربیت بدوفضای جامعه ونسل جدید بی ادب ترمیشن

درسته

این توی خانوما هم هست البته ولی باز به نظرم توی اقایون یکم بیشتره.

دقیقاا منم از بی ادبی بیزارماگه قرار باشه روزی ازدواج کنم خیلی برام مهمه همسرم با ادب باشهبه نظر منم ...

اره من که به یقین رسیدم همسرم باید دانشگاهی باشه غیر این نمیتونم تحمل کنم و حتما هم ادب مهمه برام. ببین یعنی پسرایی تو دانشگاه هستن چنان متین و مودب حرف می زنن حض می کنی که این ادم چقدر رو خودش کار کرده، چقدر روی ادب و فرهنگش کار کرده. البته با اینکه اکثرااا دانشگاهی ها ورزشی نیستن معمولین، ولی از لحاظ اخلاقی فوق العادن 

دقیقاا منم از بی ادبی بیزارماگه قرار باشه روزی ازدواج کنم خیلی برام مهمه همسرم با ادب باشهبه نظر منم ...

تو محیط بیرون با چند نفر در حد آشنایی صحبت می کردیم بعد یه مدت اون ورژن بی ادبشون رو نشون میدادن، و کلا از حرف زدنشون میشه راحت سطح شعور و فرهنگشون رو فهمید

اره من که به یقین رسیدم همسرم باید دانشگاهی باشه غیر این نمیتونم تحمل کنم و حتما هم ادب مهمه برام. ب ...

منم واقعا نمیتونم تحمل کنم . فکر اینکه هر کلمه ای رو بخواد به زبون بیاره حتی توی بحث و دعوا نابودم میکنه و ترجیح میدم اگه اینجوری باشه کلا ازدواج نکنم😂

موافقم باهات

تو محیط بیرون با چند نفر در حد آشنایی صحبت می کردیم بعد یه مدت اون ورژن بی ادبشون رو نشون میدادن، و ...

دقیقااا

جمله آخرت خیلی درسته

از کوزه همان تراود که در اوست :)

منم واقعا نمیتونم تحمل کنم . فکر اینکه هر کلمه ای رو بخواد به زبون بیاره حتی توی بحث و دعوا نابودم م ...

دقیقااا مثل منیی دختر پس😂 اصلا نمیتونم تحمل کنم. مطمئنم اخرش با یه فرهیخته ادبی ازدواج می کنم😂🤣

دقیقااا مثل منیی دختر پس😂 اصلا نمیتونم تحمل کنم. مطمئنم اخرش با یه فرهیخته ادبی ازدواج می کنم😂🤣

خیلیم عالی

انشاالله قسمت جفتمون بشه یه آدم باشخصیت و با ادب😁

خوشحالم که تنها نیستم و درکم میکنی😂

خیلیم عالیانشاالله قسمت جفتمون بشه یه آدم باشخصیت و با ادب😁خوشحالم که تنها نیستم و درکم میکنی😂

انشالله انشالله 🤣 دیدم صفحت رو تو هم دانشجویی، خیلی سعی کن بری جلسات شعر و کتاب تو دانشگاه و کلا برنامه های فرهنگیش، من رفتم مهر یکی به دلم افتاده اصلنم قیافه نداره فقط حرف زدنش منو کشته 🥲😂 خدا ببینم چی میخواد😂😭

انشالله انشالله 🤣 دیدم صفحت رو تو هم دانشجویی، خیلی سعی کن بری جلسات شعر و کتاب تو دانشگاه و کلا بر ...

ایشالا هرچی صلاحته بشه عزیزم😁❤️

من مذهبی ام هستم فکر کنم باید همش برم مسجد و هیات😂 

برنامه فرهنگی هم دوست دارم البته. مخصوصا شعر و اینارو

ایشالا هرچی صلاحته بشه عزیزم😁❤️من مذهبی ام هستم فکر کنم باید همش برم مسجد و هیات😂 برنامه فرهنگی هم ...

فداتت💋

اره باید بری تو محیط های مناسب تا کیس مناسبت هم پیدا شه انشالله، من از اینایی بودم که تو خونه می نشستم انتظار داشتم پرنسس رویاهام بیاد دنبالم ولی وقتی فهمیدم  باید برم بیرون بقیه هم باید منو ببینن شکست سختی خوردم🤣

فداتت💋اره باید بری تو محیط های مناسب تا کیس مناسبت هم پیدا شه انشالله، من از اینایی بودم که تو خونه ...

موافقم👌🏻👌🏻

البته که من فعلا اولویتم اینه درسمو بخونمو شاغل شم و مستقل باشم، فعلا تمرکزم روی اینه😁😁 خیلی دوست دارم مستقل بودن رو