2777
2789
از کجا معلوم عقیده طرف مقابل اشتباه نیاشه مثلما هرکس میگه عقیده من درسته و اگر قرار به توهین باشه اد ...

الان شما دنبال چی هستی ؟ من حوصله بحث با شمارو ندارم .به سلامت

چه بخوایم چه نخوایم تا چند سال اینده مردان قدرت باروری رو از دست میدنگرونی از یه طرف از طرف دیگه سطح ...

بالاخره باید از یه جایی مشکل و حل کرد یا نه؟ و مطمئنا حل شدنیه چون خدا تو قرآن وعده داده تلاش هیچ کس نادیده گرفته نمیشه.

ما هرچی ام باشیم وضعمون از اون زمان که مغولا حمله کردن بهتره ، از زمان قحطیای جنگ جهانی و...

مردم ما از اون زمانای وحشتناک عبور کردن که شرایط الان ما در مقابلش به نظرم خیلی بهتره پس ماام می تونیم ، فقط کافیه که بخوایم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه روزیشونو میاوردن این همه بچه کار و کارگر نداشتیم

همش حرف مفته

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

بنظرم روزی اون کودک کارم دست اونیه ک دستش به دهنش میرسه بلکه هزاران بار بیشتر الان همه صدقه میدن ؟ ...

گرونی و گران فروشی باعث از بین رفتن برکت میشه میری مغازه جنسش خاک خورده مثلا میده 20 تومن ، میری هزارتا قسم که دلار ال شده بل شده و همون جنس 20 تومنی رو میده 80 تومن و ناچار میگیری

اگه دقت کنی حتی ساعتها و روز و ماهها هم برکت ندارن و و بقدری همه چی گرون هست که جرات نمیکنی از همسایه احوالش رو بپرسی یا یه کاسه آشی که بوش تا هفت تا خونه اونورتر میره بدی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

وجود بچه برکت هست 

اینکه میگن از ترس فقر بچه هاتون را نکشید هم ایه قران هست 

ولی اینکه یه عده میدونن نون خوردن ندارن و وضع مالیشون خیلی بده در حدی که توی خرج خودشون هم موندن اما با این وجود بچه میارن ، بنطرم با اگاهی از نداری و بچه دار شدن کار نادرستیه 

و اینکه اگر فکر کنی منظور از روزی اوردن بچه اینه که توی خونه بشینی و پول واست از اسمون هم میاد کاملا اشتباهه 

باید نهایت تلاشت را کنی وقتی بچه داری و شده چندین جا کار کنی ،خدا هم برکت به اموالت میده زندگیت خوب میگذره 

اما بدون تلاش و با آگاهی از نداری بچه دار شدن را قبول ندارم

بالاخره باید از یه جایی مشکل و حل کرد یا نه؟ و مطمئنا حل شدنیه چون خدا تو قرآن وعده داده تلاش هیچ کس ...

قبول دارم میشه اراده مصمم میخواد و یکم اطلاعات صحیح در مورد تغذیه بچه ها که قوت بگیرن 

متاسفانه هم چیز رو ازمون گرفتن ، اطلاعات پزشکی مادربزرگها ، طرز تهیه غذاها ، خیلی چیزهای دیگه

همین وابستگی باعث ترس شده

اگه من حیاط داشته باشم خودم بکارم و نون بپزم و خیلی چیزها بلد باشم که روزمرگی ازونجا تامین بشه می مونه مسائل دیگه ولی نه امکانات دارم نه اطلاعات 😢

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
پس شما میگی فقیرا بچه نیارن؟!خوبه بعضیا خدا نیستن

نه بابا

باید بیارن که فردا پس فردا کمیته امداد و ابشار عاطفه ها و... خرجشو بدن 

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

بله هربچه ای روزی داره

امامیدونین چیه بعضیااصلااعتقادندارن

روزی تومال آدم میادمثلامیبینی طرف1تومن درمیاره اماچندتابچه روبزرگ کرده مالش برکت داره

یایهویی بعدچندوقت انتضاریه جااستخدام میشی یاماشین میخری یابه حقوقت اضافه میشه

حتی همون کودکان کارم خداروزیشونومیده نه بنده خدا

امابچه هم برکته هم نعمت هم باتربیت درستش میتونی یه عمربرای خودت ثواب بخری

اگه درست بود این همه بچه کار و بچه هایی که از گشنگی میمیرن وجود نداشتن شانس روی یک درصد جواب بده . ش ...

اینی که بچه های کار می میرن تقصیر کساییه که حقشونو ندادن، وگرنه خدا برای هر جنبنده ای روزیشو مقرر کرده و یه سریاشم باید خود آدما برسونن دست هم، این حرفتون خیلس سطحیه واقعا... هیچ وقت چیزی تقصیر خدا نیست همیشه تقصیر بنده خداست مطمئن باش 

قبول دارم میشه اراده مصمم میخواد و یکم اطلاعات صحیح در مورد تغذیه بچه ها که قوت بگیرن متاسفانه هم چی ...

این دیگه به من و شما بستگی داره که چقد بخوایم به فکر فردای کشور و جهان اطرافمون باشیم و به جای دنبال مقصر گشتن و غر زدن به شرایط بگردیم دنبال راه حل