2777
2789
عنوان

یه تاپیکی هست که کمیل رو مسخره میکنید به خاطر چهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 19 پست
سیاست به برق زدن

نگاه کردن چطوره؟

یه روز بهش زل بزنی یروز محل س.گ نذاریش؟

این بنظرت بازی روانیه؟

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
نگاه کردن چطوره؟یه روز بهش زل بزنی یروز محل س.گ نذاریش؟این بنظرت بازی روانیه؟

یه همچین چیزی 

باید جوری رفتار کنی انگار ملکه هستی بقیه پادویه بابات 

تو نگاه اول میگه چه غد 

ولی بزار بگه ته دلش داره لح لح میزنه با تو ارتباط بگیره 

میدونی چرا گلزار ایسانو گرفت ؟ گلزار مگه کم از طرف دخترا توجه دیده بود ؟ همه رنگو وارنگ دیده بود 

ایسان چون محل سگش نمیداد 

ادما جذب کسانی میشن که سردن با تو یه نفر 

🩵بالاخره تو کوچه ی ما هم عروسی میشه🩵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه همچین چیزی باید جوری رفتار کنی انگار ملکه هستی بقیه پادویه بابات تو نگاه اول میگه چه غد ولی بزار ...

خب اون پسر فکر نمیکنی جرئت نکنه بیاد جلو؟

خب فکر پسره خیلی خیلی معمولیه 

پس چراغ سبز چی؟😅

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
خب اون پسر فکر نمیکنی جرئت نکنه بیاد جلو؟خب فکر پسره خیلی خیلی معمولیه پس چراغ سبز چی؟😅

بازی روانی رو از اول استارت نمیزنن که 

باید طرفو گیج کنی 

گیج بشه تو اینکه تو خوشت اومده یا بدت اومده 

🩵بالاخره تو کوچه ی ما هم عروسی میشه🩵

بازی روانی رو از اول استارت نمیزنن که باید طرفو گیج کنی گیج بشه تو اینکه تو خوشت اومده یا بدت اومده

درسته

خیلی ممنونم از توضیحاتت♥️