2777
2789
عنوان

یه چیزی میگن لطفااااا قضاوتم نکنین فقط نظرتونو محترمانه بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 37 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا یه چی بگم میان میگن خرافاتی هستی و عقب مونده ولی برای یکی از نزدیک ترین هام این اتفاق افتاد بعدا یه تیکه از لباسشو با یه پارچه دعا تو حیاتشون پیدا کردیم وقتی اون باطل شد حال دخترمون بهتر شد البته اینم بگم به دختر خواهرشوهرم چیزی نگفتیم که به خودش تلقین نکنه ولی خوب شد 

منم الان چند وقته ک اینطوری شدم خانواده مادریم هی میگن ک درس به بدرد نمیخوره ازدواج کن تو سن کم کلاس یازدهمم و اینا راستش دور و اطرافیانمم از چهرم تعریف میکنن اما یکم ب این فکر کن چند وقت بعد وقتی یکی ازت مدرکتو پرسید بتونی با اعتماد به نفس جواب بدی با این چیزا فکرتو درگیر کن

اون ذهنش فقیر بوده دیگه 

میتونی یه خوشگلی بی پول و بی سواد باشی

میتونی هم یه خوشگل تحصیل کرده و شاغل و مستقل 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

منم خوشگل بودم درس نذاشتن بخونم الان ازدواج کردم راضی نیستم از وضعیتی که دارم اصلا راضی نیستم کاش میذاشتن درس بخونم پیشرفت کنم الان عقده شده برام که نذاشتن تحصیل کنم به جایی برسم

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

من پرستارم ماهی ۲۵ تومن درامد دارم ولی تازه پشیمون شدم از خوب درس نخوندنم از درامد پایینم تازه شروع کردم برا کنکور خوندن با اون همه خستگی شیفت کاش تو مثل  من دیر متوجه نشی

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋