2777
2789
عنوان

خانوما کسی هست طلاق گرفته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 38 پست
سابقه خیانت داشته و امشب برای اولین بار به زبون آورد خیلی ناراحتم قلبم شکست الان کاملا دارم تصور میک ...

عزیزم من یکسال که فهمیدم 

در ظاهر ترک کرده حالا نمیدونم دیگه 

ولی دیگه برام مهم نیست به قولی آب که از سر بگذرد چه یک وجب چه صد وجب 

اما در مقابلش آرامشم چند برابر شده دیگه مثل گذشته ها پیگیرش نیستم 

واقعا دلم شکسته ازش😔

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم میدونم جدا بشم راحت میشم فقط سخته برام حتی تصورش نمیدونم عاشق چیش شدم

بچه داری؟

برای خیانتش دلیل هم میاره؟

یا فقط شرمنده اس

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

عین جون دادن میمونه

چیکارکنم😔 شوهرم بهم گفت میرم با کسه دیگه دقیقا صدبار تکرار کرد اونم بخاطر ی چیز الکی 

اصلا توجه نمیکنه بهم وظایف شوهریش رو هیچکدوم انجام نمیده نه بیرونی چیزی هرچی صبر میکنم درست بشه نمیشه

الان بیست بار بهش زنگ زدم ک بگم چرا امشب اینطور کردی اصلا و ابدا جواب نمیده اخه این اسمش شوهره😔

عزیزم من یکسال که فهمیدم در ظاهر ترک کرده حالا نمیدونم دیگه ولی دیگه برام مهم نیست به قولی آب که از ...

منم خیلی دلم شکسته درکتون میکنم😔تازه کنار اومدم تمرین میکردم بیخیالش بشم پیگیر نباشم اماااا امشب یهو همچین رفتار زشتی کرد و به زبون آورد هی میگفت میرم با کسه دیگه الان بیست بار زنگ زدم انگار ن انگار جواب نمیده اخه این چ وضعشه

ببین عزیزم،من دوسال پیش میخاستم جدا شم مثه تو بودم،هی گریه ناله،نتونسم،اللن دارم جدا میشم،دادگاه رفتیم ولی توو یه خونه ایم فقط رابطه نداریم،باید به این باور برسی ک این رابطه درست نیست و شما بدرد هم نمیخورید،هر وقت تونسی احساساتت رو کنترل کنی و گریه نکنی و به خودت مسلط باشی اونوقت وقتشه،مثه من،دیگه برام تموم شده،به این باور رسیدم ک ما دو تا بدرد این زندگی نمیخوریم،سختش نکن،ادم با ی دوست هم میتونه خاطره داشته باشه و بعد تمومش کنه،هروقت تونسی به احساساتت غلبه کنی اونوقت میتوتی راحت جداشی

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
نه بچه ندارم شرمنده بود ولی امشب با پررویی همچین حرفی زد

بچه نداری صد هیچ‌جلویی 

خوشم نمیاد به طلاق تشویق کنم ....

اما مشخصه با این مرد عاقبتی نداری 

آخه این چه پدری میخواد بشه

نمیتونم ببینمش با یکی دیگه 😔 شهرمون خیلیییی کوچیکه

خب پس باید بمونی ،یا تحمل کنی یا درستش کنی

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
ببین عزیزم،من دوسال پیش میخاستم جدا شم مثه تو بودم،هی گریه ناله،نتونسم،اللن دارم جدا میشم،دادگاه رفت ...

من خیلی مشکل دارم با شوهرم ولی الان دیگه دوتا بچه دارم

میخوام طلاق بگیرم خیال خودمو راحت کنم کمتر بخورم

ولی بخاطر بچه ها و فامیل توی یه خونه باشیم آیا ممکنه۰؟

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟