2777
2789
عنوان

میخوام خواستگاری که بابام باهاش مخالف بودو برگردونم با اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2152 بازدید | 124 پست
اونو بعدش فهمیداین قضیه واسه ابان سال قبلهپیام اخر من تیر امسال بوده

منو باش به مغز نخودیم فشار آوردم😂😂🤣

بگو

سلام مزاحم نیستم؟ 

ببین چی میگه اگه جواب نداد حرفای دلتو در قالب پیام بهش بگو 

بازم جواب نداد دیگه تو وجدانت راحته که حرفاتو زدی 

منم به خانوادم کلمه ای حرف نزدم که پیش قدم بشن ، همه چیز اتفاقی جور شد من فقط میخواستم بگم همیشه این ...

حسرتش تو دلت میمونه 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زنگ بزنم بهتر نیست؟پیام میمونه میتونه نشون خانوادش بدهاما زنگ بزنم دیگه هیچی ثبت نشده میتونم گردن نگ ...

اخ

نمیدونم عزیزم ببین خودت راحتی ب شخصه من پیامی راحت ترم 

ینی فک میکنی پیامتو ب کسی نشون میده!؟مگه بچس  بابا 

بهشم اینجوری بگو ک من از شخصیت اولیه شما خوشم اومده بود ولی شرایطی پیش اومد نتونستم اونموقع درست فک کنم اگ مایل هستید هنوز باهم ی مقدار صحبت کنیم ک با خلق و خوی هم اشنا شیم 

اول کاری نگی بیا ازدواج کنیم 

ببخشید خانوادت چرا اوکی نبودن!؟

اخنمیدونم عزیزم ببین خودت راحتی ب شخصه من پیامی راحت ترم ینی فک میکنی پیامتو ب کسی نشون میده!؟مگه بچ ...

بابام از ظاهرش خوشش نیمد و همون شب اول گفت نه

منم با پیام راحتترم اما نمیخوام اگر میخواست رد کنه چیزی بمونه ازم

اخنمیدونم عزیزم ببین خودت راحتی ب شخصه من پیامی راحت ترم ینی فک میکنی پیامتو ب کسی نشون میده!؟مگه بچ ...

آره میگم از اینکه فرصت اشنایی رو از خودمون گرفتم پشیمون شدم و اینا

اصلا اسم رابطه و ازدواچ نمیارم

تا اون موقع همه حرفامو میچینم بعد زنگ میزنم بهش