2777
2789
عنوان

مادرشوهراتون کمکمتون کردن تو بچه داری یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 30 پست

من و تمام مادرشوهر های دوروبرم کمک عروسشون کردن

البته دو نفرشون عروس نخاست اصلا مادرشوهرش کمکش کنه با رفتارش نشون داد بعدش که بچه اش بزرگ و شیطون شد هفته ای دو بار میزارتش خونه‌ی مادرشوهرش نگهش داره ایشون بره دانشگاه

در کل مادرشوهرا اگه بتونن دریغ نمیکنن تو هم نگران نباش خدا بزرگه انشالله به راحتی برات بگذره❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچ کس اولش بلد نیست بعد یاد میگیره کم کم. این همه ادم همه کمک ندارن که. نگران نباش. من چه الان چه بچه ی اولم با اینکه سزارین شده بودم خودم وشوهرم تنها همه کارارو کردیم. برای حمومم وان مناسب بگیر اتفاقی نمیفته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

در مورد حمام کردن، نیازی نیست حتما ببریش داخل حمام که از سُر خوردنش و این چیزا بترسی.

داخل اتاق گرم یه لگن کوچیک آب گرم بریز کفِش رو تن بچه نم نم آب بریز تنش. گوگل سرچ کنی فیلمهای آموزشی زیادی هست. اخه تن نوزاد حمام آنچنانی نمیخواد.

من خودم اونطوری بچمو حمام میکردم.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

همه کاراشو باشوهرت انجام بدین ایشالا بچت اروم باشه ک نیاز ب کسی نداشته باشی

شوهرم اب پاکیو ریخت رو دستم امشب مامانش گفت خودتونو اماده کنید واسه شب بیداری یهو شوهرم. قاطی کرد من نمیمونم خونه میام خونه شما میخابم من نمیتونم من ب خابم حساسم دیوونه میشم و فلان

خب تا ره بیوفتم فکر کنم هم من هم نی نی اذیت بشیم خیلی هرکیو میبینم تا یکی دوماه اول حداقل پیش مادرش ...

مادر همسرتون کمکتون می کنه ازشون بخواهید و با همسرتون اگر تایم دارن دو تایی انجام بدید و ثبت خاطرات کنید

شوهرم اب پاکیو ریخت رو دستم امشب مامانش گفت خودتونو اماده کنید واسه شب بیداری یهو شوهرم. قاطی کرد من ...

توعم میگفتی من خودالقایی نکرد بچه دارشم صبر داری من بودم تا الان از بس غر زده بودماااااااا طرف سجده کرده بود

توعم میگفتی من خودالقایی نکرد بچه دارشم صبر داری من بودم تا الان از بس غر زده بودماااااااا طرف سجده ...

گفتم خب باشه صبح تا شب نگهش دار من شبا نگهش میدارم خربزه خوردی پای لرزشم بشین

گفتم خب باشه صبح تا شب نگهش دار من شبا نگهش میدارم خربزه خوردی پای لرزشم بشین

اگ دست تنها شدی واس حمومش بخوابنش رو دستت رو دستتم پارچه بنداز  صورت ش رو ب زمین باشه 

سر و ایناشو کفی کن وبدنش اب بکش ن اب تو صورتش میره ن لیز میخوره

ی چیزایی بلدم دیدم لباس عوض کردن پی پی شستنش اینا چی

عزیزم همه رو گوگل سرچ کن. ماه اول که فقط با پارچه مرطوب نوزاد و پنبه نمدار تمیزش میکنی تا نافش خشک بشه بی افته، بعد میتونی با آب بشوری.

تا وقت داری فقط آموزشهای عوض کردن لباس نوزاد و شستن و... همه رو گوگل سرچ کن. آپارات کلی ویدئوی آموزشی داره. میتونی تو گوشیت ذخیره کنی چندبار تماشا کنی تا یادت بمونه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بستگی داره عزیزم من زندایی هام و زنعموم از صفر تا صد همه جوره ساپورت کردن عروس ها رو(نه که من بگم همیشه عروسیشون دعا میکنن میگن از مادر بیشتز مواظبمون بود) 

ولی مادر شوهر من نه اصلا تازه هی از هم میداد و باعث اختلاف میشد 

ولی خیالت راحت فرشته ات به دنیا بیاد خیلی زود دستت میاد یاد میگیری کاری نداره که هر کاری بار اولش سخته