یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟ و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی...
حس میکنم چون خودم بچگی سختی رو گذروندم خیلی خوب میتونم بچمو درک کنم نیاز هاشو درک کنم و کاری کنم از زندگی لذت ببره حس میکنم مادر خوب و پایه ای میشم و با بچم خیلی صمیمی میشم طوری که همه رازهاشو بهم بگه و باهم راجب دوستاش غیبت کنیم😂 نه اینکه با یه موضوع کوچیک دعواش کنم و اون دیگه بترسه رازاشو بهم بگع
منم تا قبل بچه دار شدن فک میکردم مادر خیلی خوبی میشم ولی الان ک ی ماهه بچم بدنیا اومده
واقعا احساس ضعف میکنم شبا همش بیداره بعد من تا صبح نمیخابم صبحم ک باید بلند شم ب خونه زندگی و شوهرم برسم کلا حالم خوب نیست بخاطر همین وقتی بچم خیلی گریه میکنه دلم میخاد کلی بزنمش پشیمونم از کاری ک کردم چرا من بچه دار شدم ولی پیش خودم عذاب وجدان میگیرم این بچه چ گناهیی کرده اخه اما دست خودم نیست شوهرمم ادمی نیست ک کمک کنه با این ک من ب حرف اون بچه اوردم
خلاصه بگم ک تا وقتی امادگی کامل رو بدست نیاوردین بچه دار نشین ب نظرم من مادر بدی هستم