2777
2789
عنوان

حین سزارین مشکل تنگی نفس داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 101 پست

نترس اکسیژن وصل میکنن

من از اولش اکسیژن وصل کردن تا پایان سزارین مرتب اکسیژن خونم رو چک میکردن 

حالا تو بهشون بگی آلرژی داری حتما بیشترمراقبت میکنن

هر که باشی و هر کار کنی, وقتی چیزی را از ته دلت طلب کنی,از این روست که این خواسته در جهان, در روح جهان متولد شده   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نترس اکسیژن وصل میکننمن از اولش اکسیژن وصل کردن تا پایان سزارین مرتب اکسیژن خونم رو چک میکردن حالا ت ...

آزه مامانم هی میگه سطح اکسژن خونت نشون میده اونجا نگران نباش اینجوری که شما گفتید خیالم راحت شد دیگه ❤️❤️❤️

میگما چرا نی نی رو میچسبونن به صورت ادم؟🥺بعد اینکه بی حس میکنن پاهاام بی حس میشه؟تا چندساعت ادم نمی ...

هم مادر آرامش میگیره هم نی نی تماس پوست به پوست.

بله پاها کاملا بی حس هست.

تو ریکاوری به میگفتن پاهاتو تکون بده نمیتونستم چند ساعت ریکاوری نگه داشتن تا پاهام تکون خورد آوردن بخش.

ساعت 2:30 ظهر سزارین شدم.8 اینا بود بلندم کردن بردن wc 

یعنی اون لحظه اینقدر درد داشتم همسرمو نفرین کردم گفتم خدا لعنتت کنه گفتی بچه دار شیم 😂😂😂😂

فرداش هم هی گفتن راه برو.ظهر مرخص شدم.

مواظب باش اومدی خونه یبوست نگیری که خیلی درد داره.

من آرزوی مرگ میکردم.

از درد خوابن نمیبرد.

نمیتونستم بشینم بچه شیر بدم.

هم مادر آرامش میگیره هم نی نی تماس پوست به پوست.بله پاها کاملا بی حس هست.تو ریکاوری به میگفتن پاهاتو ...

خیلی خوبه دیدم بچه ها همین که پوست مادرشون لمس میکنن اروم میشن یا اینکه صدای مامانشون میشنون خیلی خوبه 

حالا من کیو نفرین کنم اینجوری خودم بچه خواستم 🥴

شما شیاف استفاده کردید یا پمپ درد ؟ 

جاری من همون روز که از بیمارستان اومد مثل فشنگ این ور اون ور میرفت اصلا انگار نه انگار ک عمل کرده باشه موهاش سشوار کشید پذیرایی کرد هی میگفتیم بیا بشین گوش نمیکرد 

هم مادر آرامش میگیره هم نی نی تماس پوست به پوست.بله پاها کاملا بی حس هست.تو ریکاوری به میگفتن پاهاتو ...

😍اوخی انشالله

وای چقدر بد من فوبیا دارم پاهام بی حس بشه خیلییی بده

طفلی شوهرت😂اما باز حس قشنگیه

خدا به خیر بگذرونه انشالله

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو قشنگترین اتفاق زندگیمی پسرم💙🪻

خیلی خوبه دیدم بچه ها همین که پوست مادرشون لمس میکنن اروم میشن یا اینکه صدای مامانشون میشنون خیلی خو ...

جاریت چه زبر و زرنگ بوده دمش گرم

بچه چندمش بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جاریت چه زبر و زرنگ بوده دمش گرمبچه چندمش بود

بچه دومش بود ولی سر بچه اولش هم همینجوری بود میگفت شیاف استفاده میکنم چیزی نمیفهمم ولی خواهر شوهرم کلا رنگ ب رخساره نداشت طفلک خمیده راه میرفت هر دو هم یک جا همل کردن بدن با بدن متفاوته کلا 

بچه دومش بود ولی سر بچه اولش هم همینجوری بود میگفت شیاف استفاده میکنم چیزی نمیفهمم ولی خواهر شوهرم ک ...

اره بستگی به بدن داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی خوبه دیدم بچه ها همین که پوست مادرشون لمس میکنن اروم میشن یا اینکه صدای مامانشون میشنون خیلی خو ...

خانومی که تو ریکاوری بود آشنا بود بهم آمپول زد گفت پمپ درد اصلا خوب نیست فقط بخاطر پوله اصلا نگیر.

آدما با هم فرق دارن.من بد زخم هستم،تا 3-4 ماه دست میخورد به شکمم از داخل میسوخت و درد میکرد.

سن و خوش زخم بودن و خیلی چیزا تاثیر داره.

😍اوخی انشاللهوای چقدر بد من فوبیا دارم پاهام بی حس بشه خیلییی بدهطفلی شوهرت😂اما باز حس قشنگیهخدا ب ...

از شدت درد بود دیگه😂

اون لحظه خودش نبود مامانم همراهم بود بعدا براش تعریف کردم 😂😂😂