2777
2789
عنوان

حین سزارین مشکل تنگی نفس داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 101 پست
من گاهی خروپف هم میکنم از بس ک بینیم کیپ میشه 🥴🙃 این هفته اخر خیلی سخت میگذره مخصوصا دکتر من که ۳۹ ...

برامن دقیقا ۳۸هفته و ۵روز گذاشته فقط دارم لحظه شماری میکنم هفته ی بعد چهارشنبه وقتم شما چی

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نه همه چی میخورم حتی نصف شبا هم غذا میخوردم صبونه هم دوبار میخوردم ولی کلا استعداد چاقی ندارم البته ...

ایول دختر😍😍😍😍

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو قشنگترین اتفاق زندگیمی پسرم💙🪻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگران نباش میگذره خدا حواسش بهت هستمن تو بدترین شرایط دنیاش آوردم الانم۶ماهشه پدرم دراومده از نق زدن ...

اتفاقا همسرم هفته قبل به‌دکتر گفت این خواب نداره خانم دکتر گفت دنیا بیاد کلا دیگه خواب نداره🤣

من گاهی خروپف هم میکنم از بس ک بینیم کیپ میشه 🥴🙃 این هفته اخر خیلی سخت میگذره مخصوصا دکتر من که ۳۹ ...

منم 39 هفته سزارین شدم. بریج بود 23 اسفند سزارین کرد.

1/1/1401 چهل هفته میشدم.

فدات شم به دنیا بیاد میگی چه دوران خوبی بود بارداری.

اون موقع فقط خودم بودم.

الان باید مواظب یه فسقل هم باشم.

از دست این نی نی ها یکی عصر یخبندانه یکی گرم و سوزان 😂😂😂😂پس بارداری دختر تابستون خوبه

والا برا دختر اولم به این شدت نبود

این دومی همه چیزش فرق داشت همه علامتاش و حتی درد زایمان..... الانم۶ماهه دنیا اومده 

جالبه دو تا خواهر هیچ شباهتی به هم ندارند نه اخلاق نه ظاهر🤣😂😅

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
ایول دختر😍😍😍😍

شما چقدر اضافه کردی ؟ 

هر کس بدنش یجوری مامان خود من سر من کلی وزن اضافه کرده بود منم انتظار داشتم خیلی وزن اضافه کنم ولی خوب هر کس یجوریه 

اتفاقا همسرم هفته قبل به‌دکتر گفت این خواب نداره خانم دکتر گفت دنیا بیاد کلا دیگه خواب نداره🤣

راست میگه والله

کلا خواب تعطیل

خصوصا بچه ی اول که استرس داری و تجربه شو نداری بیخوابی هاش آدمو دیونه میکنه

منم 39 هفته سزارین شدم. بریج بود 23 اسفند سزارین کرد.1/1/1401 چهل هفته میشدم.فدات شم به دنیا بیاد می ...

خداحفظش کنه واست عزیزم ۳۹ هفته اتفاقا خوبه ولی ادم استرس اینو میگیره یه وقت زودتر از موعد دنیا نیاد اورژانسی بشم 

راست میگه واللهکلا خواب تعطیلخصوصا بچه ی اول که استرس داری و تجربه شو نداری بیخوابی هاش آدمو دیونه م ...

آره بلاخره بچه کوچیک نگهداری میخاد و سخت کلا چه تایم بارداری چه بعدش حالا باز دنیا بیاد صحیح و‌سالم باشه ایا هم دورانیه میگذره 

منم تو بارداری بینیم کیپ میشد. تو اتاق عملم از استرس نفس تنگی و تهوع گرفتم ماسک اکسیژن گذاشتن خیلی زود خوب شدم

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
خداحفظش کنه واست عزیزم ۳۹ هفته اتفاقا خوبه ولی ادم استرس اینو میگیره یه وقت زودتر از موعد دنیا نیاد ...

فدات شم.

نه زودتر نمیشه.

نگران نباش.

بهدامید خدا به راحتی سزارین میشی و گل پسرتو بغل میگیری.

آره بلاخره بچه کوچیک نگهداری میخاد و سخت کلا چه تایم بارداری چه بعدش حالا باز دنیا بیاد صحیح و‌سالم ...

اگه کمکی باشه میگدره بهرحال

اما اگر مثل من مادری خواهری مادرشوهری کسی پیشت نباشه و شغل شوهرت سنگین باشه خیللللی طاقت فرسا میشه

ان شاءالله خداوند توانش رو بهتون بده.