2777
2789

به نظر من چهره ای که از لحاظ ظاهری ایرونی باشه 

خانومانه باشه 

متانت و حیا ازش بیاره و

طبیعی باشه

واقعا جذابه 

مونیکا بلوچی اصلا جذاب نیست چون : 

معیار زیبایی اروپایی رو با عمل روی خودش پیاده کرده و سایر مشخصات بالا رو نداره✋

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا‌... حتی اصلا زیبا نیستالبته از دید منچون ب دلم نمیشینه اصلا

حالا پیرو تاپیکت میدونی که آنا د آرماس کراش کل پسرای دنیاست؟  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اره😂ببین من ی رفیق پسر گی داشتمکاملا گی بود ولی همیشه میگفت تنها دختری که دلمو میبره انا هست

اولین بار تو مدرسه شبانه روزی دیدمش گفتم شبیه گربسسس

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

همه ی اینا قشنگن ولی یونیک نیستن چون شبیه به این چهره ها زیاده درسته اینا نچرال هستن اما چشم ما به صورت های باد کرده از ژل و لب های قلمبه دماغ های فانتزی ابروی ضخیم مژه های فشن طور رنگ و منگی کردن چشم ها موها اینا عادت کرده و همش برامون تکراریه برا همین بیشتر برامون بازیگر ها و مدل های تاریخی جذاب و زیبان که چهره های ظریف و یونیک داشتن یا به قول بعضیا تو کوچه پس کوچه های فقیر نشین دخترای زیباتری از این ها دیدن حالا علتشو دونستید که چرا 

ینی ضمن زیبایی ظرافت و منحصر بودن چهره هم مهمه کمیاب بودن یه طرح چهره خودش ملاک زیباییه و الان اما همه سعی دارن شبیه هم بشن که این اشتباست برا همینم صورت های بی نقصی رو میبینیم که مطابق استانداردهای زیباییه اما به چشم ما زیبا نیس یا دلنشین نیستن همیشه سعی کنید چند تا آیتم زیبایی که دیگران نمیتونن داشته باشن داشته باشید چه در استایل چه آرایش چه در صورت و اونو برجسته تر نشون بدید 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
اونجا زشت بوده

واای نه ناز بود