2777
2789
عنوان

چطور تو مدرسه ادا از حال رفتن در بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط دارم میگم گند نزن به ایندت

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱٠ الی ۱۲ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

در همین حد کمک میتونم بکنم ک به لبت کانسیلر بزن 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

میخوام بلند شم زنگ نزنن اولیا و امبولانس

بشین درستو بخون اینکارا فایده‌نداره عزیزدلم من خالم فوت شد نتونستم روز اول برم مراسم نشستم درسمو‌خوندم بعد‌امتحان روز بعدش رفتم مراسم خدا نصیب هیچکس نکنه 😭😭😭😭

خدا بیامرزه روحش شاد😭😔

ممنونم واسه حدود سیزده چهارده سال پیشه ،😭😭😭ولی یادم نمیره سر جلسه اشک مییختم و مینوشتم معلمم اومد‌گفت پاشو برو دانش اموز اول‌مدرسه ای برو‌نمرتو میدم چون همه‌نمره هات بیسته ولی بازم نشستم نوشتم بعد رفتم