2777
2789
عنوان

باحال ترین و خنده دارترین سوتی هاتون رو بیان تعریف کنیین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 88 پست
ی بار ازسرکارمیومدم ی پسره ام جلوتر از من میرفت بخداقسم قدوقواره هیکل سیستم لباساش کپی پسرخالم بود م ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

خدارو شکر تصویری نبود اما به هر حال گیر افتادم بچه بودم ولی خیلی خوب یادمه

نمی دونم چرا من هیچ وقت اینکارو نکردم 

اما یه بار بهش متهم شدم 

تو تایم امتحانا با دوستام رفتیم مغازه و دوباره برگشتیم مدرسه تا امتحان بقیه هم تموم کنه 

یهو یکی از همسایه های مدرسه اومد داد و بیداد به مدیر گفت بچه هات زنگ زدن فرار کردن حتما همینان که تو کوچه بودن 

حالا ما داشتیم از فروشگاه بر می گشتیم😑😑😑

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفتم این چمدون ممدونا رو بردارید

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

مارک لباسمو نکنده بودم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
یه بار تو عروسی پسرخاله ام یکی که لباس پفی سفید پوشیده بود رو با عروس اشتباه گرفتم رفتم خیلی گرم و ص ...

من از این سلامتی اشتباهی زیاد دارم 

چون چهره ها زیاد یادم نمی مونه

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
نمی دونم چرا من هیچ وقت اینکارو نکردم اما یه بار بهش متهم شدم تو تایم امتحانا با دوستام رفتیم مغازه ...

حال میداد من کلن بچه شری بودم همیشه 

تازه بچه همون صاحبخون همی اومد به من می‌گفت بیا زنگ رو بزن در بریم نوبتی حال میده😂

حال میداد من کلن بچه شری بودم همیشه تازه بچه همون صاحبخون همی اومد به من می‌گفت بیا زنگ رو بزن در بر ...

منم این کارو کردم 😂 😂 😂 😂 

ی حالیمیده نگو

تــــو دَلیلی شُدی واسه مُنَظَم تَپیدَن قَلبَم.❥︎

یک روز رفته بودم بیرون خرید کنم که بابام و مادرم و خواهرم را با ماشین دیدم و من هم سوار شدم و نزدیک یک مغازه ایستاد تا من خرید کنم و بعد از چند دقیقه که اومدم بیرون رفتم سوار ماشین شدم و داد زدم بریم دیگه یهو یه صدای جیغ شنیدم و یه دست را دیدم که با سرعت داره میاد تو گوشم که تازه فهمیدم ماشین را اشتباهی سوار شدم پریدم بیرون و پاگذاشتم به فرار

تــــو دَلیلی شُدی واسه مُنَظَم تَپیدَن قَلبَم.❥︎