2777
2789

از مدرسه 

نامزدی 

..... 

حوصله امون سر رفته بیان خوش باشیم دور هم 😉

تــــو دَلیلی شُدی واسه مُنَظَم تَپیدَن قَلبَم.❥︎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو مدرسه انشا داشتیممن اومدم یه چیز زیبا و دوست داشتنی بگو یهو مساله منکراتی شد

اووووو 

از مدرسه نگو 

من یاد سوتی خودم افتادم 

چن بار دادم این سوتی روب خانممون ب جای خانم اجازه میپفتم زنمو یا خاله اجازه 😂😂😂😂😂😂

اووووف تا دلت بخواد یه خاستگار برام اومده بود گفت من دوست دارم زنم شیطون باشهمنم نمیدونم چی تو ذهنم ...

😂 😂 😂 😂 😂 

عجب چیشد بعدش

یبارم  داشتم میرفتم  خیابون

موقع رد شدن از جدول یه پام رفت تو جدول

یه پام بیرون بود

مثل تف چسبیده بودم زمین

همون موقع اتوبوس داشت رد میشد.  پر بودااا

فکر کرد من برای اینکه سوار اتوبوس بشم با مغز رفتم تو جدول نگه داشته بود 

همه نگاها به من 

دیگه عینک دودیمو زدم و به راه افتادم

میشه دعا کنید فردا جور بشه ممنونم

من منتظر اسنپ بودم از خونه زدم بیرون دیدم جلوی در یه ماشین با راننده اش وایساده فکر کردم اسنپ هستس چون پلاکو دقت نکردم فقط می دونستم ماشین ۲۰۷ اینم ۲۰۷ بود داشتم درشو باز می کردم به زور بشینم چون قفل بود دیدم راننده درو باز کرد گفت همسایه کجا تشریف می برین برسونمت یعنی من آب شدم از اون اسرار ازمن انکار که منتظر اسنپم خیلی خجالت کشیدم ولی خیلی هم خندیدیم همسایمون هم به زور جلوی خندشوگرفته بود😅😅

اووووو از مدرسه نگو من یاد سوتی خودم افتادم چن بار دادم این سوتی روب خانممون ب جای خانم اجازه میپفتم ...

به این نگو سوتی 

میگم قضیه مثبت ۱۸ شد عقل خودم نکشید 

معلمه هم فهمید از رو خنده ها رفیق لاشیم فهیمدم چه خبره 

یبارم داشتم میرفتم خیابونموقع رد شدن از جدول یه پام رفت تو جدولیه پام بیرون بودمثل تف چسبیده بودم ...

😂 😂 😂 😂 😂 

ان شالله

اوایل که مایع طرفشویی پریل اومده بودمامان بزرگم میرفت مغازه میگفت مایع پراید دارین

واییییییی

ن پژو داریم 

عالی بود 😂😂😂

من منتظر اسنپ بودم از خونه زدم بیرون دیدم جلوی در یه ماشین با راننده اش وایساده فکر کردم اسنپ هستس چ ...

وایییییی 😂 😂 😂 😂 😂 

چ بد