2777
2789
واااای خدا کمکتون کنه

الانم تازه دهنش افتاده که من پول ندارم واست چیزی بخرم. من که میدونم پول داره خوبم داره، ولی همیشه پس انداز میکنه میره ماشینشو مدل بالاتر میکنه، الکی هم میگه بابام پولشو داد من نداشتم. این وضعیت منه

الانم تازه دهنش افتاده که من پول ندارم واست چیزی بخرم. من که میدونم پول داره خوبم داره، ولی همیشه پس ...

خب ماشین بهتر بخره برای شماهم هست باهم سوار میشین و بهرشو میبرید.

یکم دلتو بزرگ کن عزیزم.

میدونم وظیفشونه هدیه بگیرن ولی شاید واقعا یاد نگرفتن.یا هیچوقت ندیدن پدرشون هدیه ای به مادرشون نده.

بنظر من همه چی به تربیت خانوادگی برمیگرده.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب ماشین بهتر بخره برای شماهم هست باهم سوار میشین و بهرشو میبرید.یکم دلتو بزرگ کن عزیزم.میدونم وظیفش ...

والا پدرشون نصف اموالش به اسم زنش زده. ولی کلا به شوهرم یاد میدن من هیچ نقشی تو زندگیش نداشته باشم. شوهرم ماشینشو میزنه به اسم باباش و بقیه ی اموالشم همینطور.. دیگه خودت فک کن. دلم چطور بزرگ باشه با این کاراش

والا پدرشون نصف اموالش به اسم زنش زده. ولی کلا به شوهرم یاد میدن من هیچ نقشی تو زندگیش نداشته باشم. ...

دلیل این کارش چیه؟

پدرش پول میده؟

یا کسی تو فامیل طلاق گرفته خانومه اموالشو گرفته؟

پدر مادرای این سبکی خیلی ساده و بی سیاست هستن و همیشه ادمو حرص میدن

همین امشب

خلااااصه اینکه

دارم پیش شوهرم میگم بابا خب بپرس بگو چ مرگتونه همیشه میزنین سرو کله هم

میگه من تورو میشناسم

من میدونم تو چه موجودی هستی

😔😐😔😐😔😐

خدا صبرم بده

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
همین امشبخلااااصه اینکهدارم پیش شوهرم میگم بابا خب بپرس بگو چ مرگتونه همیشه میزنین سرو کله هممیگه من ...

عزیزم تنها راه حل اینه وقتی خودتون دوتایی هستید بحث و دعوا کنید جوری که پدر و مادرتون اصلا متوجه نشن

دیگه این وظیفه ی آقاست بره صبح نونوایی

من اصلا به این چیزها اعتقاد ندارم من به حال خوب اعتقاد دارم وقتی نان تازه میگیرم میام یه آهنگ شاد میذارم و آرایش میکنم و همه گی کنار هم یه صبحانه خوب میخوریم عشق دنیا رو میکنم حالا اینکه کجا نوشته وظیفه کیه اصلا برام اهمیتی نداره 

من و تو کردن هارو بریزیم دور و زندگی کنیم 

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار

من برا کادو دعوا نکردم سر زن همسایه بهم گفت برو خونه بابات منم جمع کردم برم نذاشت فک میکرد من چهارچنگولی چسبیدم به این زندگی ولی این وسط دختر بزرگم خیلی اذیت شد خیلی گریه کرد خدا لعنت کنه بابای بی فکرشو