2777
2789
عنوان

از شوهرم سرد شدم چطور رابطمو خوب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 49 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه چطور خوب باشم توروخدا نمیتونم فراموشش کنم کاراشو عین خوره افتاده به جونم، تو حاملگی کتکم زده، سر ...

یه همچین مردی نمیگم که باهاش نسازین ولی با توجه به اینکه خودمم پسرم باید بگم باید درمان بشه چون ممکنه به علت هایی بعضی هورمون ها داخل مغز ترشح نشه که نیاز به دارو داره چون نبودش باعث پرخاشگری میشه.

باتشکر.

آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم؛ ببه به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم.. <زیر 20 سالمه درخواست جنس مخالف پذیرفته نمیشه> <هر سوال داخل تاپیک خودش> <تاریخ تولد الکی است> ‌<حساب کاربری جدیده بنده قدیمیم>

بابا شوهر من پولداره ...کوفتم نخریده برام گلم برام بگیره چند تا شاخه میگیره

بابا من بخاطرش از درسم و از کارم گذشتم دارم بچه بزرگ میکنم تو خونه واسش. بعد اونم قدر نمیدونه میره کار میکنه میزنه به اسم پدرشوهرم خسته شدم ازش. 

جدیدا همه بی اعصاب شدنمنم مدام غر میزنم سر چیزای بیخودیاما اشتباههباید با سیاست کامل بتونیم زندگیو ب ...

من تازه زایمان کردم، بابامم تازه فوت شده ، شوهرمم از اون موقع خیلی آشغالتر شده.منم حق دارم بهم بریزم

به نظرتون مشکلش چیه

به نام خدا.

باسلام.

یه سر درمورد اختلال انفجاری متناوب تحقیق کنید و اختلال پرخاشگری

باتشکر.

آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم؛ ببه به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم.. <زیر 20 سالمه درخواست جنس مخالف پذیرفته نمیشه> <هر سوال داخل تاپیک خودش> <تاریخ تولد الکی است> ‌<حساب کاربری جدیده بنده قدیمیم>

من تازه زایمان کردم، بابامم تازه فوت شده ، شوهرمم از اون موقع خیلی آشغالتر شده.منم حق دارم بهم بریزم

عزیزدلم خدا بهت صبر و آرامش بده و روحشون قرین رحمت🌷

سعی کن بخاطر کوچولوتون هم شده رابطتون رو از نو بسازید

بدی هارو فراموش کنید

هممون ی گذشته و خاطرات تلخی داریم اما یادآوریشون فقط عذابه

عزیزم ما نمیتونیم کسی رو تغییر بدیم باید از تغییر خودمون شروع کنیم

سعی کنید بدی هارو فراموش کنید و تغییر بدید سبک زندگیتون رو

احتمالا همسرتون هم از تغییرات مثبت شما تغییر میکنن

عزیزدلم خدا بهت صبر و آرامش بده و روحشون قرین رحمت🌷سعی کن بخاطر کوچولوتون هم شده رابطتون رو از نو ب ...

ممنون از دلگرمی شما، سلامت باشین

سعی میکنم بهتر کنم رفتار خودمو