2777
2789
عنوان

این خانم با همکاری خواهرش ده سال شوهرمو تیغ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 96007 بازدید | 515 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا تو انقدر بدبختی حاضری بغل یه مرد هرزه بخوابی 

گوربابای پول

وقتی خودت برای خودت ارزش قائل نیستی

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

اسی جان خیلی متاسف شدم و‌خیلی متعجب 

اول اینکه که چرا گذاشتی این قضیه ۱۲ سال ادامه داشته باشه؟ چطور طی این همه سال به شوهرت پول دادی که به اونا بده؟؟؟ چرا زودتر پاره شون نکردی آخه؟؟؟

دوم‌اینکه چجوری به همچین آدم عوضی و داغونی هنوز میگی شوهر؟؟؟ این ادم باعث‌عذاب طولانی تو‌شده و‌باعث ناراحتی و‌غصه و … تموم‌پولهای دنیا رو هم بگیری، درست نمیشه

فقط و فقط باید از زندگیت حذفشون کنی و زندگی جدید شروع کنی

اشکم درواومد واست

یا شماها خیلی مطلومین یا من خیلی سلیطه م که زیر بار این مشکل ۱۲ ساله رفتی😢

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
مرده میرفته میکرده پول هم میگرفته یه پا ج نده بوده برا خودش

اره هم میگردهم میکردنش😆هاپس چی مردای کو...نیم اومدن توکار

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

عزیزم شما وکیل داری ، اگه قانونا راهی وجود داشت وکیلتون میگفت بهتون دیگه

راه غیر قانونی ام فقط تهدید و آبروریزی و ...هست که اونارو خودتون انجام دادین

بنظرم راهی نیست ،بهتره قیدشو بزنی ،تهش عاقبت خوشی نداره ، دور از جون یه بلایی سر کسی میاد ،البته من نگران خودتونم

یا اینکه شکایت کنید از همه شون ، همه رو یجا بندازین زندان هم بابت بدهی ، هم رابطه نامشروع ، درسته به پولتون نمی‌رسید در عوض دلتون که خنک میشه 😤

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

بهترین کار اینه یه چیزی به شوهرت بدی از مردونگی بیفته تاپولا رو بفنا نده مرتیکه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰