2777
2789
عنوان

این خانم با همکاری خواهرش ده سال شوهرمو تیغ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 96019 بازدید | 515 پست
اره اونا که فاطمه زهرا هستن شوهرمم حضرت علی منم ابن ملجم

من همچین حرفی نزدم

ولی تو نمی خوای نقش شوهرت رو در نظر بگیری مشکل خودته

به سرت رو زیر برف کردن ادامه بده افرادی مثل تو هیچ وقت نمی خوان روشن و آگاه بشن واقعیت رو ببینن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره اونا که فاطمه زهرا هستن شوهرمم حضرت علی منم ابن ملجم

کاش ایتقدر انسان باشید که برای کثافت کاری هاتون از اسم اماما و معصومین استفاده نکنید

زندگیتو لجن گرفته،دنبال پولی؟؟؟

این مشکلو خودم حل میکنم.تمام درخواست من ازشما اینه کمکم کنید اگه اطلاعاتی دارین چطوری پولامو میتونم ...

میگم ازروی پرینت بان نمیشه؟مگه نمیگی میرفت تو حسابشون اگر شوهرت کارت به کارت کرده یاهرچی نمیشه پیگیری کنی

ممنونم میخونم حتما.نماز حاجت نذر کردم ..خدایا کمکم کن ایمانمو نگیرن ازم....اخه اون ج ن د ه یه جا ت ...

سلام 

دستورش این شکلیه : به مدت ۷ روز ( روزی یکبار " یا هر چند بار که عشق کشید " : زیارت عاشورا و بعد بلافاصله دعای علقمه ؛ از بعد از ۷ روز فقط علقمه ی خالی بخون ( خوبه که علقمه ی خالی رو برای همیشه بخونی : جلوی خیلی چیزا رو میگیره که یکیش سحر و جادو هست ) 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه از روز دوم تا آخرِ آخر مهم نیست روز نحس باشه 

روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ؛؛؛ و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن = به عنوان روزهای نحس هستند .

♦️♦️♦️ تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط ایام عکس پایینی هم مد نظر قرار گرفته بشه که رو هم رفته در هر ماه ۴_۵ روزه 

البته تاپیکت به نظر فیک میاد

شوهرت رفته پولش رو خرج هرزگیش کرده یه بشکون یه وقت نگیری ازش ها

واااای بعضی ها اینجا چقدر عجیبن😂

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود