2777
2789
عنوان

این خانم با همکاری خواهرش ده سال شوهرمو تیغ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 93511 بازدید | 515 پست

هیچ راه قانونی وجود نداره که بتونید پولو پس بگیرید،هم همسر شما هم اون خانم هرز رفتن بده بستون داشتن،بخواید قانونی اقدام کنید پای همسرتون گیره اگه میخواید همچنان با این اوضاعی خراب همسرتون باهاش ادامه زندگی بدید باید کلاً بیخیال بشید.

شما از اون دسته افرادی هستید که هم خر رو میخواید هم خرما این جوری نمیشه،

در روز با امثال شما زیاد برخورد دارم،قبول کنید که همسرتون مقصر اصلی اوضاع پیش اومده هست، فقط دیگران رو مقصر ندونید،تازه شما از موقع جشن عروسی هم میدونستین شرایط رو خودتون هم مقصر هستید،سازش شما کوتاه اومدن شما اینا همه تقصیر شماست.

شوهرت دوازده ساله بهت خیانت می‌کنه شما دوازده ساله می‌دونی .

من می‌دونم چقدر سخته ولی از بند خودت رها شو این زندگی نیست تنها شانست اینه که میتونی پول هاشو بگیری خودتو نجات بدی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این شانس نیست نشون دهنده ی بی غیرتی مرداشونه که از طریق زناشون کاسبی میکنن خدا ریشه ی این جور مردا و ...

خود مرد هم جای دیگه مشغوله ک زنش مهم نیست براش

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
همسرش میگه زن مظلوم من گول شوهرتورو خورده،پولا رو هم شوهرت بزور میدادش که نیاد بگه

شما خاله ساده دل ون نیستی برا عالم وادم گرگه خالم برا شوهر هرزش موش دقیقا دوتا خواهر شوهر خالمو تیغ میزنن دقیقا اتفاقا افتاده براشون

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

همسراشون چقد مزخرف و سیب زمینین ک فهمیدن و تتها کاری ک کردن بلاک کردن بوده

مرد هم مردهای قدیم. من دیدم و شنیدم بعضی مردها انقدر بی غیرت شدن حاضرن زن و ناموسشون بره هزارتا کار انجام بده و پول بیاره خونه

کاربری دسته منو خواهرمه
دوازده سال بااونا بوده روهم رفته طی این سالا ۶میلیار خرج کرده براشون خودش بااختیار خودش زوری نگرفتن ...

جالب برا من اینه اون زنه میومده سر قرارای اینو شوهرش و ایشون حسادتم نمیکرده کنجکاوم‌نشده هر کی بگه من خواهرشم میشه خواهر! یزره تخیلیه انگار 😅 همشونم جالبه خونه ماشین میزننو طلا گرو میزارن🤭

عزیزم همه راه هارو برو،اگر به نتیجه نرسیدی،فقط رها کن.

من تجربه دارم،کسی پولمو خورد تا وقتی بهش فک میکردم،همش ضرر میکردم وهی وضعم بدتر میشد.از وقتی رها کردم وبه زندگی عادی برگشتم خداروشکر خوب شد وضعیتم

جالب برا من اینه اون زنه میومده سر قرارای اینو شوهرش و ایشون حسادتم نمیکرده کنجکاوم‌نشده هر کی بگه م ...

یا کلا زیادفیلم دیده تحت تاثیر فیلما داستان ساخته یا کلا پول پرسته بعضیا شرفت و ابروو احساس همه چیو ب پول میفروشن 

مرد هم مردهای قدیم. من دیدم و شنیدم بعضی مردها انقدر بی غیرت شدن حاضرن زن و ناموسشون بره هزارتا کار ...

بله منم ی مورد شنیدم خانم‌میرفت شهر دور هرزگی میکرد پول میاورد 

مرده فقط گفته بود تو شهر خودمون انجام نده کسی نفهمه 

بابا الان سک*س ضربدریو سوییچ پارتیو اینا اومده واقعا بعضیا اصلا زن و ناموس حالیشون نیست 

واه..زن حسابی شوهرت هروقت خواسته رفته رو کمر طرف بعد پولشو داده..حساب پولا را خوب داری حساب لنگ هوا کردن طرف را نداری .؟؟؟

پول چیا میخای بگیری..مگه صدقه داده.دوتا ادم هرز و کثافت باهم بودن...ولی  خانما فی بالاس ۶میلیارد توی ده سال  به نطرم خیلیه...احتمال دوتا خواهر و مادرشونا و شوهراشونا باهم میکرده.