2777
2789
عنوان

این خانم با همکاری خواهرش ده سال شوهرمو تیغ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 93220 بازدید | 515 پست
خودم وکیلم حسابدارگرفتم

خواستم بگم با وکیل مشورت کن، میگی خودت وکیلی.

دیگه ما چی بگیم خودت قانون رو بهتر بلدی.

ولی باز با همکارات مشورت کن.

ولی فکر کارای پردردسر نباش. میگی شکایت نمیخوای بکنی. اونا هم میگن نمیدن. شاید فکر اینی بریزید سرشون و از این حرفا. ولی دردسر درست نکن برای خودت هر چقدر هم عصبانی هستی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان من میدونم یه خانمی شوهرو بچه داره پنج شنبه قرار دارن.اعصابم خورده کاش لو برن این جور زنا مرگم براشون کمه.البته مردو زن خیانکار هر دو

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
الان من میدونم یه خانمی شوهرو بچه داره پنج شنبه قرار دارن.اعصابم خورده کاش لو برن این جور زنا مرگم ب ...

توروخدا یه جوری با یه تلفن عمومی چیزی لوشون بده نزارین این چیزا عادی بشه

صددرصد مقصره ،من الان پولامو میخوام زندگیم پودر،شده

دیگه هرگز به پولت نمی‌رسی این یه واقعیته به جای این کارها حواست به شوهرت باشه تا سرگرم اینایی با دو نفر دیگه نزیزه رو هم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

اسی تو به پولت نمیرسی

فقط داری دست و پای الکی میزنی

من جات بودم طلاق میگرفتم میرفتم پی زندگیم دیگه حداقل قیافه نحسشو نبینم

حالا نمیدونم دلیل شما چیه که میگی طلاق نه

ولی خودتم مریض نکن زبونم لال ام اس میگیری 

وقتی چاره ای نداری فقط میتونی واگذارشون کنی به خدا

حداقل دلت آروم میشه حتی اگه خدا کاری نکنه