2777
2789
عنوان

این خانم با همکاری خواهرش ده سال شوهرمو تیغ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 96007 بازدید | 515 پست
چجوری ب این نتیجه رسیدی؟

اخه مثلا فحشش نمیدی با لحن بد در موردش نمیگی

به فکر انتقام نیستی

تو حرفات اینجوری به نظر میرسه که اون زنه رو در اصل مقصر میدونی تا شوهرت

🏃🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم شهری؟بگرد یه شرخر گردن کلفت گیر بیار از اونا که آدم توگ و ن ی میکنه .بهش قول یه پول درشت بده خو ...

ب ذهنم رسید نمیشناسم و ریسکه ب هرکی نمیشه اعتماد کرد .ممکنه اونو بخرن و علیه خودم بکنن

اخه مثلا فحشش نمیدی با لحن بد در موردش نمیگیبه فکر انتقام نیستیتو حرفات اینجوری به نظر میرسه که اون ...

اطرافیانم میگن بی حس شدی چون قبلا زیاد میگفتم الان حتی حوصله حرف زدن ندارم با کسی

ب ذهنم رسید نمیشناسم و ریسکه ب هرکی نمیشه اعتماد کرد .ممکنه اونو بخرن و علیه خودم بکنن

بگرد پیدا میشه عزیزم.انشالله بحق این شب گره مشکلت واشه و حق به حق دار برسه .انشالله هیشکی خیانت نبینه و دلش نشکنه من زنم و میفهم چقدر سخته خیانت دیدن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
این مشکلو خودم حل میکنم.تمام درخواست من ازشما اینه کمکم کنید اگه اطلاعاتی دارین چطوری پولامو میتونم ...

خودتون وکیلین از ما مشورت میگیری گل موندم شما دیگه چرا جدا نمیشی شما که شاغلی باز یکی مثل منو بگی 😕😕

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
خودتون وکیلین از ما مشورت میگیری گل موندم شما دیگه چرا جدا نمیشی شما که شاغلی باز یکی مثل منو بگی 😕 ...

شاید بشم ولی فعلا عمرم رفته باید تاوان بدن یانه؟من برم اونا هم هیچ تاوانی ندن؟

اطرافیانم میگن بی حس شدی چون قبلا زیاد میگفتم الان حتی حوصله حرف زدن ندارم با کسی

عزیزم بیخیال پوله شو خداروشکر توانمندی بازم کار میکنی 

از شوهرتم یه سری چیزا رو که گرفتی

برو تراپیست سلامت روانت داغون شده تو این داستان

با شوهرت دو تایی مشاوره هم برید 

🏃🏻‍♀️

هزینه نمیگیرم * ستاره ی بخت با هم جفت هست یا نه ؟ طلاق میگیرند یا نه ؟

گزارش زدم نوش جونت

پاشو دفتر دستکتو جمع کن 

همه رو شبیه اسکناس میبینی 

اولش پول نمیگیرید خوب بازار گرمی میکنید بعد میکشونی تو پی وی و شماره کارت و اینا

خودتی 😏

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️