2777
2789
عنوان

یچیزی بگم دعوا نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 51 پست
چون مادره شوهرهاگه ی لحظه فک کنن ک مادر خود آدمه ک این حرفو میزنه اون کارو میکنه دیگه نمیگن مادرشوهر ...

آفرین

دیدم که مادر خود عروس سلیطه بوده ولی صلاح دونسته

ولی صلاح دونستن مادرشوهر شده سلیطه بازی😂

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

برداشت های اشتباه از رفتار و حرف طرف مقابل بیشتر باعث اختلاف به نظر من اگه حرفی که مادرشوهر میزنه رو ...

اونوقت حرفیم که ما به مادر شوهر می زنیم یا رفتاری که ما میکنیم هم مادر شوهر می‌تونه مارو مثل دختر خودش ببینه چیزی نگه اگه اون تونست عروس هم می‌تونه 😁

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملا موافق هستم بجز قسمت مادرزن

چون کسایی که دیدم اینطوری بودن اونو گفتم

شاید شما تجربه متفاوت دارین

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

چون کسایی که دیدم اینطوری بودن اونو گفتمشاید شما تجربه متفاوت دارین

آره گلم مادرم بدون اغراق شوهرم و شوهرخواهرم رو پسرش میدونه و واقعا براشون دلسوزی مادرانه میکنه

اطرافیانمم دیدم هوای دامادشون دارن واقعا

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اکثر دعواها به خاطر خودخواهی و اینه که آدما نمی‌تونن درست منظورشونو بیان کنن هم مادرشوهر آدمه هم عرو ...

نه یسری عروسا فکر میکنن مالک کل زندگی پسره هستن

و دقیقا برمیگرده به خودخواهی👏🏻

اونوقت حرفیم که ما به مادر شوهر می زنیم یا رفتاری که ما میکنیم هم مادر شوهر می‌تونه مارو مثل دختر خو ...

اونم همین 

حالا وقتی عروس از روی دلسوزی و نه از سر بدجنسی حرفی نزده باشه یا کال بدی نکرده باشه وقتی طرف الکی ناراحت بشه از بی درایتی و ناآگاهی خودشه

تقصیر هیچ کدوم نیست تقصیر شوهره مرد اگه مرد باشه نه به مادرش اجازه دخالت میده نه به زنش سختی و حسرت ...

درود

دوست خوبم، اصلا نمیشه برای این موضوع یه قاعده کلی بگی، چون همه مدلی توش هستحرف شما درسته ولی به صورت ...

درسته

کلی آدم متفاوت هست

منم اطرافیانم رو گفتم😂با اشاره ریزی به حال و هوای سایت

ادم تو یه محیط غریبم که باشه با رفتار وطرز صحبت صحیح میتونه همه رو جلب خودش کنه دقیقا اگه مشکلی تو ز ...

دقیقا👏🏻اینم دیدم به چشم که یه نفر با رفتار و گفتارش هم خودش رو راحت کرده هم بقیه رو راضی و دوستدار خودش

اکثر دعواها به خاطر خودخواهی و اینه که آدما نمی‌تونن درست منظورشونو بیان کنن هم مادرشوهر آدمه هم عرو ...

اگه تو دنیا همه ی آدما وظیفه ی خودشون رو بدونن و سرجای خودشون بشینن.. توقع کمتری از اطرافیان داشته باشن دنیا گل و بلبل میشه..فرقی نمیکنه مادرشوهر باشه شوهر باشه دختر پسر حتی مادر پدر خود آدما...

من مجردم هنوز ولی چیزی که از اطرافیان دیدم و نتیجه گرفتم اینه که

اگه مادرشوهر یه حرفی به عروس زد عروس میتونه محترمانه جواب بده که بحثی هم بین زن و شوهر پیش نیاد

و شوهر هم احترام زن و مادرش رو نگه داره و هر کدومو فدای اون یکی نکنه

اونم همین حالا وقتی عروس از روی دلسوزی و نه از سر بدجنسی حرفی نزده باشه یا کال بدی نکرده باشه وقتی ط ...

ببین خواهرم احترام و محبت  یه جاده دو طرفس نمیشه ک مادر شوهر بیاد زخم بزنه یا چیزی بگه بعد انتظار داشته باشه عروس حلوا حلواش کنه عروس هم همینطور بس بنظر من نمیشه مادر شوهر بیاد یه چی بگه بعد ما بگیم اینم مثل مادر خودم عب نداره من اینو قبول ندارم احتراما باید حفظ بشه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️