2777
2789
عنوان

شات مادر شوهر اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 3501 بازدید | 158 پست
پسر ۲۰ ساله؟؟؟یا خدا

به شدت اقا موجه موقر و هوش هیجانی بالایی داره

خیلی صبوره بلده رابطه رو مدیریت کنه و عصبانیتش رو کنترل میکنه

از ۱۶ سالگی کار کرده و تو اجتماع بوده

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه،فقط سن ایشون خیلیییی کمه واسه ازدواج،۸۳اخه

ایشون ۸۳ هستن من ۸۴

از خودم ک نمیگم رفتار بچگونه زیاد دارم

ولی ایشون از ۱۶ سالگی کار کردن به شدت صبور به شدت موجه و موقر و اقا هستن

و خیلی قشنگ عصبانیتشون رو کنترل میکنن و رابطه رو مدیریت

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
قلمت عالیه

ببخشید متوجه نشدم؟

به شدت حس میکنم فیک و خودش درست کرده

با رفیق 😂

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

اینها که فرستادی حرف های مادر پسری بود؟

بله

دعا کنید دانشگاه خوب قبول بشمم

همچنین من

پایدار باشین رابطه لانگ یکم سخته ولی شیرینه

حالا انچنانم لانگ نیست

ایشون با خانوادش زندگی نمیکنه تهران تنها زندگی میکنه

عزیزم ماهم فعلا دوست هستیم شاید تبدیل به مادرشوهر شه بد شه نمیدونم ولی احتمالا چون دختر ندارن خوب با ...

منم یکی از فامیلامون مادرشوهرش دختر نداشت بعد الان زندگی شون رو از هم پاشیده پس به این نرو هر چقدر چرب زبون تر بدتر 😅🤣

با رفیق 😂

نه با رفیق نه گوشی مادره رو برداشته حس میکنم 

بعد آخه پسر 19 ساله؟ مال ما 32 سالشه هنوز اینجوری ام ک نه بچس😂

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

ببخشید متوجه نشدم؟

طرز نوشتارت ، انشات

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

چه راحتن با همزنه همچین میگه مبارکت انگار هیچی واسش مهم نیست

مادرشون خیلی خوش ذوقن و باهن رفاقت فوق العاده ای دارن