2777
2789
عنوان

حق با مامانمه یا شوهرم

137 بازدید | 13 پست

خانوما تودوران عقدم موقع عقدمون بنا به دلایلی داییام سنگ مینداختن حتی یه دفعه خواستگاریمم بهم زدم مامانمم تحت تاثیراونا نمیزاشت عقد کنیم تااینکه راضی شد ازدواج کردیم بعد ازاون واقعا دلم نمیخواست اون فامیلا رو ببینم ولی خب چنددفعه دعوت کردن منم نامزدمو بااینکه راضی نبود راضی کردم بریم الان مامان بزرگم دعوت کرده اونام هستن شوهرم میگه به هیچ وجه دیگ نمیام مادرمم ازاینطرف بهم سرکوفت میزنه غرمیزنه ک نیاید پشت سرتون حرف میزنن باید بیاید

واقعا موندم چیکارکنم حق باکیه

بیخیال باشید دیر برید زود بیایید

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم نمیدونم هر دو شاید حق دارن ولی بنظرم پشت همسرت باش

چ ضرورتی داره وقتی از فامیلت خوشش نمیاد بیاد؟

شماهم نرو اونشب دوتایی برید بیرون یا تو برو پیشش بگو نمیتونیم بیایم 

واجب نیست ک کامتون رو بخاطر فامیل تلخ کنید

شما اگ پشتش رو بگیری دو روز دیگ اگ شما هم متقابلا نخای حضور پیدا کنی تو خانوادش دیگ زبونش کوتاهه چیزی نمیگه

با یه تیر دونشون بزن دختر خوب سیاست ب خرج بده

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
اره نبود ولی خب همه اونایی ک اونجا هستن بودن

حقیقت منم بودم اگ میدم یه جماعت واسه ازدواجم سنگ مینداختن و نمیخاستنم منم ازشون بدم میومد

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
منم گفتم ولی شوهرم میگه اصلا نه

چون مهمونی برای شماست برید زشته 

خودبه خود چند سال بعد عروسی این ارتباطات‌ قطع میشه 

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺
عزیزم نمیدونم هر دو شاید حق دارن ولی بنظرم پشت همسرت باشچ ضرورتی داره وقتی از فامیلت خوشش نمیاد بیاد ...

باورت میشه تو دوسال عقدم تنها موقعی ک دعواکردیم سراینا بوده و سر مهمونیایی ک به زور بردمش که مبادا مادرم ناراحت شه یا اینکه پشت سرمون حرف نزنن

خیلی تیکه و کنایه هم بهش انداختن تاالانم هرجا بردمش به زور بوده دیگ نمیتونم

عزیزم خودت غرور نداری؟

ن خودت برو ن همسرتو ببر یکم حریم و شخضیت قائل بشید واسه زندگیتون هیچ چیز ارزشش رو نداره 

مهمونی واسه ما نیست عزیزم بعداینا کلا عادت دارن چندوقت یه باردعوت کنن

نمیدونم والا 

من جای شما باشم تیپ ست میزنم دست تو دست هم میریم مهمونی 

فوق العاده هم خوب رفتار میکنیم باهم تا بسوزن

باورت میشه تو دوسال عقدم تنها موقعی ک دعواکردیم سراینا بوده و سر مهمونیایی ک به زور بردمش که مبادا م ...

بدترین کارو در حق زندگیت داری میکنی

اگ فردا روز پشتت رو خالی کرد یادت بمونه این کارات