2777
2789

شوهر من اوایل بارداریم هی میگفت مگه باردارا اوق نمیزنن حالشون بهم نمیخوره تو چرا اینطوری نبستی

عاقا دو ماه بخیر خوشی گذشت

یهو یجوری ویار منو گرفت صبح تا شب استفراغ میکردم 

دنبال دکمه ی غلط کردم میگشت  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب وقتی نمیگن و نازتو نمیکشن چرا خودتو اذیت میکنی! بیخیال شو دیگه بیشتر برا بچه اول همه ذوق دارن فقط

اخه انتظار دارم به خدا ناراحت میشم مثل اینکه مهم نیس براشون اصلا نمیدونم خود به خود گریم میگیره میخوان با همه دعوا کنم

شوهر من اوایل بارداریم هی میگفت مگه باردارا اوق نمیزنن حالشون بهم نمیخوره تو چرا اینطوری نبستیعاقا د ...

من برا بچه اول آرزو به دل موندم نشد آخرش آلوی دویدم دسشویی که شوهرم فک کنه اره

من از خانواده دور بودم همزمان دلتنگی اونا رو داشتم دلتنگی و گریه ام دست خودم نبود و ب شدت هم آدم بدت ...

عزیزم من شوخی کردما یه وقت به دل نگیری حرفمو

من خودمم تو بارداری تا دم مرگ رفتم خون بالا میاوردم خدا شاهده, مادرم گریه میکرد 

باحال تعریف کردی سراون شوخی کردم

روزای خوب منم میاد
نه حالم خیلی خوبه هیچی نمیدونم میخوام نازمو بکشن که هیچکی اهمیت نمیده بدتر اعصابم خورد میشه

چی بگم والا من این حالتو بعد زایمان داشتم ولی موقعه بارداری اصلا خوشم نمیومد که بخاطر بارداری بخوان مراعاتمو بکنن مثلا میرفتم خونه مادرشوهرم نمیزاشتن چهار تا بشقاب بشورم اعصابم خورد می‌شد پیش خودم میگفتم این اداها چیه 

عزیزم من شوخی کردما یه وقت به دل نگیری حرفمومن خودمم تو بارداری تا دم مرگ رفتم خون بالا میاوردم خدا ...

ن قربونت یاد حرف زنداداشم افتادم شهر دیگه بود مامانم بهش گفته بود من اذیتم گفته بود بابا الکی ناز میکنه چیزیش نیست چون خودش بارداری سبکی داشت 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....
چی بگم والا من این حالتو بعد زایمان داشتم ولی موقعه بارداری اصلا خوشم نمیومد که بخاطر بارداری بخوان ...

نمیدونم فک کنم اینم یه جور ویاره اخه منم سر اولی اینطور نبودم الان رسمن گدای محبتم که هیچکی هم نمیکنه حتی شوهرم بیشتر دلم میگیره

من سر اولی دومی زیاد تحویل نمیگرفت ولی سر سومی خیلی خوب بود 

کاربر آش رشته سابق هستم ..به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت غصه هم می‌گذرد لحظه ها عریانند به تن لحظه خود جامه اندوه مپوشان هرگز 🙂🙂