2777
2789
عنوان

نمیتونم آدم هایی که بهم بدی کردن و ببخشم

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 73 پست
پدر شوهر من زندگیمو از هم پاشوند به مرز طلاق رفتیم با بدبختی برگشتم به زندگی.هنوزم که مرده نمیتونم ح ...

واقعا درکت می کنم

حق داری

خوشبحالت که مرد دیگه نمی بینیش

پدرشوهر من میومد سه هفته سه هفته خونمون میموند

مثل یه پادشاه پذیرایی می کردم ازش ساعت به ساعت خوراکی بیار

روزی که میرفت از در که میرفت بیرون

یه فتنه ای راه مینداخت که یک ماه خونه مون جنگ بود

خدا شرش رو بخودش بر گردونه

شوهر منم که احمق و ساده بود

الان باباش میخواد بیاد تن اونم میلرزه

چون خیلی اهل جادو جنبله

هر موقع که بیا هم میزنه همه چیو

و منی که بعد سالها تو نی نی سایت  فهمیدم این هم لباس زیرام گم میشد این افعی ممکنه برای جادو برده باشدشون

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای بیشرف ابرو ببین عین سگ جون میده و میمیره حالا میبینی پدرشوهر من شهرداری جنازش و جمع کرد

می ترسم‌ازش 

هیچ وقتم نفرینش نمی کنم

فقط می گم‌خدا شرش رو بخودش برگردونه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

پدرم فوت کرد ...

پدرشوهرم اومد بهشت زهرا 

شیش تیغ کرده بود

لباس سفید کت شلوار طوسی خیلی روشن

به پهنای صورت نیشش باز و خوش حال بود

یه طوری که همه ی فامیلام می گفتن پدرت به این چه بدی کرده بود این چرا انقدر خوشحاله

فقط می گم خدا بهم عمر بده برم بزنم رو قبرش یادته نیشتو ختم پدرم؟

از هیچ کسی نترس اینم تاوان پس میده

همیشه فکر می کنم شوهرمو جادو کرده

زنگ میزنه به تته پته میفته 

نفسش بند میاد

یعنی بمیره

جادوش باطل میشه؟

همیشه فکر می کنم شوهرمو جادو کردهزنگ میزنه به تته پته میفته نفسش بند میادیعنی بمیرهجادوش باطل میشه؟

عزیزم سعی کن گوشه ی خونه سرکه بریزی و اینکه کامل خونه رو بگردی چیزی نباشه... متاسفانه دعا ربطی به مرگ طرف نداره اما بمیره تو راحت میشی حداقل

وای چه آدم ترسناکیه

خیلی 

یه دعا نویس داره 

مخصوص خودش و خانواده شه

شوهرم که حرف نمیزنه

یه بار سکته کرده بود من باهاش اورژانس بودم

گفت اول باید برم دعانویس ببینم اون چی می گه 

اب میخواد بخوره اول با اون مشورت می کنه

خیلی یه دعا نویس داره مخصوص خودش و خانواده شهشوهرم که حرف نمیزنهیه بار سکته کرده بود من باهاش اورژان ...

خیلی بده به این چیزا اعتقاد دارم اینجور آدما خیلی انرژی منفی دارن... تو اعتقادنداشته باش اما مراقب باش طفلک شوهرت 

خیلی بده به این چیزا اعتقاد دارم اینجور آدما خیلی انرژی منفی دارن... تو اعتقادنداشته باش اما مراقب ب ...

ببین زنگ میزنه هوار می کشه پول برام بریز 

شوهرم می گه ندارم

فخش هرزه میده

میره قرض می کنه بهش میده

من با چشم خودم دیدم خدا هر بلایی سرم آوردن سرشون آورده ولی باز آروم نمیشم

وقتی کارما پس داده 

دیگه خودتو رها کن 

با این وجود خودت اذیت میشی 

باید خودتو سرگرم کنی 

بهشون فکر نکنی 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫