2777
2789
خب تو۲۴ساعت۱ساعتم وقت نداریتازه هرروزم که نمیخای بری۳روز ی بارم بری میشه هر۷۲ساعت یک ساعت وقت برای ح ...

میشه اسی واونایی که درس وکارو...بهونه میکنن برای کثیفی جواب بدن به سوالی که پرسیدم

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
میشه اسی واونایی که درس وکارو...بهونه میکنن برای کثیفی جواب بدن به سوالی که پرسیدم

فکرنمیکنی لحنت بده؟؟؟؟

کثیف برای کسی به کار می‌برن که ماه به ماه حموم نکنه نه کسی که هفته ای یک بار بره حموم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داری جدی میگی؟ میشه علتش و بدونم؟

اگه بخوام‌راستش رو بگم داستان برای سال های پیشه🥲مامانم سکته مغزی و قلبی کرد گفتن آخرای زندگیشه در به در شهرهاي بزرگ‌شدیم از این طرف بزرگترین شکست احساسی زندگیم‌رو خوردم‌ و تهش خودکشي همه و همه اینا منجر به یه افسردگی وحشتناک شد

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

فکرنمیکنی لحنت بده؟؟؟؟کثیف برای کسی به کار می‌برن که ماه به ماه حموم نکنه نه کسی که هفته ای یک بار ب ...

ماه له ماه بره حموم؟

ببخشیدولی فکرنمیکنم ی انسان ی ماه حموم نره مگه ابنکه غارنشین باشه

منظوربدی نداشتم فقط خاستم بدونم مگه چکارمیکنین که ۷۲یاعت یک ساعتم وقت ندارین

؟

فکرنمیکنی لحنت بده؟؟؟؟کثیف برای کسی به کار می‌برن که ماه به ماه حموم نکنه نه کسی که هفته ای یک بار ب ...

خودتو ناراحت نکن همینا ادعای فرهنگ‌هم‌دارن ولی شرایط بد بقیع ر‌‌و درک نمیکنن

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

اگه بخوام‌راستش رو بگم داستان برای سال های پیشه🥲مامانم سکته مغزی و قلبی کرد گفتن آخرای زندگیشه در ب ...

🤕🤕☹️☹️متاسفم، الهی که غم راه دلت و گم کنه عزیز🌺🌺 ولی تنها کسی ک میتونه کمکت کنه خودتی، پیگیر باش، دکتر برو، زندگیت و بساز، حیفه واقعاً

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
🤕🤕☹️☹️متاسفم، الهی که غم راه دلت و گم کنه عزیز🌺🌺 ولی تنها کسی ک میتونه کمکت کنه خودتی، پیگیر باش ...

ممنون عزیزم غم‌نبینی انشالله 

واقعا نمیفهمم دلیل اینهمه توهین روخوبه گفتم درس و امتحان دارم

بیخیال بهش فکر نکن من درکت میکنم 

ماه له ماه بره حموم؟ببخشیدولی فکرنمیکنم ی انسان ی ماه حموم نره مگه ابنکه غارنشین باشهمنظوربدی نداشتم ...

خب چراجواب نمیدی؟

پس میبینی داری بهانه میاری

وگرنه قطعاوقتش روداری

واقعا نمیفهمم دلیل اینهمه توهین روخوبه گفتم درس و امتحان دارم

میگم که سایت تازگی بد شده همه فاز مخالفت دارن

مگه اینکه تو سایت چند تا دوست پیدا کنی شخصی پیام بدین که خودمم همین کارو میکنم