2777
2789
عنوان

بنظرتون دوست پسرم برای تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 32 پست
میخام خوشحال شه این همه کادو از دلم گرفتم بنظرت تعجب میکنه بگم اینارو رلم خریده برام ؟،،چون میخایم ا ...

بگو اتفاقا بعد بگو اره مامانم خیلی دوسم داره خیلی برام خرج میکنه و همش سعی میکنه دلم رو به دست بیاره این همه کادو خریده خوشحال کنه 

بگو اتفاقا بعد بگو اره مامانم خیلی دوسم داره خیلی برام خرج میکنه و همش سعی میکنه دلم رو به دست بیاره ...

قیمتاشم بگم مامانم چجوری میخاد بفهمه فقط ساعته قیمتش ۴ونیم میلیونه؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قیمتاشم بگم مامانم چجوری میخاد بفهمه فقط ساعته قیمتش ۴ونیم میلیونه؟؟؟

ببین بستگی داره خودت ببین طرز فکرشون چطوریه  بگو مامان اصلا از قیمت کادو ها حرفی نمیزنه ساعت رو که اورده بودم خونه زدم تو اینترنت دیدم قیمتش اینقدره با تعجبم بگو مثلا نمیدونستی شغل دوست پسرت چیه ؟