2777
2789
عنوان

میشه بیاین راهنمایی م کنید چیکار کنم (خواهرشوهر)

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 27 پست
اسی مطمئنی دارن ازت سواستفاده می‌کنن؟ شاید نسبت بهت احساس صمیمیت دارن و مثل خانواده خودشون می‌بیننت ...

نه بابا ، اگه بحث این باشه که دو سال تمام بچه رو بگیرن و نگه دارن بدهی ش تموم نمیشه مادرشوهرم ،اخه همین که من ازدواج کردم مادرشوهرم حامله شد ،بچه ش پسر بود ، اونموقع با خواهرشوهرم قطع رابطه کرده بودن تا وقتی که من حامله شدم کلیییی کمکش کردم بچه ش رو براش نگه داشتم ،براش خوابوندم ،کلی تو بیمارستان همراهش بودم ،درضمن من کاری توی ارایشگاه نداشتم خواهرشوهرم گفت باهام بیا دیگه تو رودروایسی گیر کردم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگفتی عه زودتر میگفتین تازه خوردمشون

میدونن نخوردم  اخه پیش اونا بودم ،خودشون هم هیچوقت میوه نمیذارن همیشه مادرشوهرم میگه نداریم فقط در حد چای وگه باشه تخمه ،بعد امشب گفت خودمون سیب داریم خواهرشوهرت سیب نمیخواد ،یعنی از دهنش در رفت

نه بابا ، اگه بحث این باشه که دو سال تمام بچه رو بگیرن و نگه دارن بدهی ش تموم نمیشه مادرشوهرم ،اخه ه ...

مادرشوهرت حامله شد ؟؟؟🙄😳

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
میگم ده سال ازدواج کرده اونم یبار مجبوری همرو صدا کرد روز قبلشم خونه ما بودن.خانم از اون هفته رفته ت ...

ولشون کن ، بقران میگم من اینقدر احترام زن داداشمو میگیرم ،اما اینا خیلی پرتوقع ن ،

ولشون کن ، بقران میگم من اینقدر احترام زن داداشمو میگیرم ،اما اینا خیلی پرتوقع ن ،

جالبه مادرشوهر من هم پشت دختراشو گرفته اومده خورده فردا ناهارشم برده ولی پشت دخترای عتیقشه