2777
2789

دو سه روز بعدش یه شماره ناشناس بهم زنگ زد پسره بود گفت ازمایشامون کم خونیه خوب نیست باید دوباره آزمایش بدیم گفتم چی؟ دوباره چرا خوب نیستن دیگه ول کن برو دستتم درد نکنه زحمت کشیدی قطع کردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیگه سرتونو درد نیاورم اینقدر ولم نکردن که الان از همون دوتا بچه دارم هنوزم دست از سرم برنمیداره یه کتاب خونده بودم راجب راجب سوگ گفته بود یه سری از آدما بهشون فرصت سوگواری داده نمیشه انگار واسه همیشه توی اون غم باقی میمونن منم هیچوقت زمان که لازم داشتم اون دوران سوگواری ذو بگذرونم بهم داده نشد همیشه یه غم و سنگینی عجیبی حس میکنم سالهای خوشحالی عمیقی نداشتم 

دیگه سرتونو درد نیاورم اینقدر ولم نکردن که الان از همون دوتا بچه دارم هنوزم دست از سرم برنمیداره یه ...

از زندگیت راضی هستی؟

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
از زندگیت راضی هستی؟

شوهرم آدم خوبیه ولی زندگی روی سازش نداشت یکی از بچه هام یه بیماری نادر داره بد نیست اوضاعش ولی برای مادر سخته کسی متوجه مشکلش نیست و دکتر گفته یه آدم عادی با زندگی عادیه فقط آموزش های بیشتری باید ببینه استرس اون الان بیشتر عذابم میده

شوهرم آدم خوبیه ولی زندگی روی سازش نداشت یکی از بچه هام یه بیماری نادر داره بد نیست اوضاعش ولی برای ...

خداروشکر

انشالله حال بچه اتم خوب باشه. شلی مفصل داره؟

خداروشکرانشالله حال بچه اتم خوب باشه. شلی مفصل داره؟

انشالله کلا تاخیر رشدی. تاخیر کلامی و حرکتیش الان به کل حل شده پنج سالشه فقط ذهنی هنوز کمی لنگ میزنه یعنی زیاد سوال پیچش کنی و توی این حیطه تخصص داشته باشی متوجه میشی جسمی لاغره که دکتر میگه لاغریش همیشه هست 

انشالله کلا تاخیر رشدی. تاخیر کلامی و حرکتیش الان به کل حل شده پنج سالشه فقط ذهنی هنوز کمی لنگ میزنه ...

خدا شفاش بده عزیزم به دلتم آرامش بده