2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جمعه هفته گذشته چیزایی تو گوشی شوهرم دیدم که خیلی زیاد ازش سرد شدم ولی خب ازم دلجویی کرد و منم حالم خوب بود و خوشحال بودیم ولی خب اون چیزایی که دیدم هر چند مدت یبار میان تو ذهنم و نمیتونم فراموششون کنم 

نمیتونم شوهرمو ببخشم 

نمی‌دونم چیکار کنم

خیلی ناراحتم شما متاهلین؟

اره متاهلم دیروز باشوهرم دعوام شد بدجور قلبمو شکست و هنوزم ب روش نیاورده حتی ی معذرت خواهی هم نکرده جوری دلمو شکست ک هر وقت یادش میوفتم بغضم میترکه 

عزیزم پس خوبه میتونیم همو درک کنیم چرا سر چی دعوا کردین شما

بخدا سر ی چیز بیخودی ک اصلا دعوا لازم نداش ولی من چند ماهه اقدام ب بارداری میکنم و نمیشه این ماه باقرص وامپول اقدام کردم و خیلی امیدداشتم ب مثبت بودنش دقیقا ۴ روز مونده ب پریودم سر یه چیز بیخودی شارژرو پرت کرد سمتم جوری خورد تو شکمم ک هنوز جاش درد میکنه خیلی قلبم شکست

برای اون فیلم و عکسا توضیح قانع کننده ای هم داشت؟

میگفت اشتباه کردم 

تظاهر میکردی پشیمونه و اینا برا یکسال پیشه 

ولی میدونی از چی ناراحتم؟

از اینکه دقیقا همون زمانها کلی به من اطمینان میداد که خیلی زشته دیدن این فیلما و خجالت داره کسی که مداخله فیلم ببینه و یجوووری حرف میزد که یک درصد هم شک نمی‌کردم که شاید نگاه کنه 

تلگرامشو اول مهر عوض کردبا این حال دو تا فیلما که تو ذخیره تلگرامش بود دانلود بودن 

حالم بدههه😭😭