2777
2789
عنوان

مجردا از این نمیترسید

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 75 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین من داغونم داشتم داغونم اعصاب ادمو خورد می‌کنه آدم فکر می‌کنه ی عیب داره ک اینا میان خواستگاریش

اره منم داشتم ولی انقد بی خواستگاری کشیدم با همونم خوشحال شدم💔

تنهایی بدتره خب ادم میگه حتی داغونا هم منو نمی پسندن

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
ریدم توششششش داره دیونم می‌کنه کاش ۱۹ بودم اصلاحات نمی‌دونستم ازدواج چیه وااااای خدا

اره کاش همونطوری مثل قبل میبودم

ولی راس میگنا باید فراموشش کنیم باید بی خیالیش شیم

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً
تو این مملکت سخته پول درآوردن حتما باید ی حمایت کننده داشته باشی

سخته ولی نشدنی نیست با تلاش زیااااد

یه رشته ی خوب قبول شدن یا یه مهارت خوب یاد گرفتن میخواد 

🏃🏻‍♀️

متولد ۸۱ ای؟ دانشجو ای؟

چطور؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
همینجوری

ترسیدم فکر کردم شناسایی شدم

اره عزیزم

نمیشه از ذهنم نمیررره

ببین من خیلییی عمیق میشم تو افکار ازدواج واقعا پشیمون میشم😐😂 سخته خب خدایی 

وای اقوام شوهر وای باید باهاشون سلام احوالپرسی کنی بشینی تو جمعشون ایششش

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً
ببین من خیلییی عمیق میشم تو افکار ازدواج واقعا پشیمون میشم😐😂 سخته خب خدایی وای اقوام شوهر وای باید ...

اون که ارره فقط بعضی موقعه از لحاظ عاطفی کمبود دارم واقعیتش و از آینده تنها/:

نه بعضی ها دارن راست میگن

همش  درب  و  داغونن

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم