2777
2789
عنوان

من هرچی از خدا میخوام بهم میده جوری که خودمم باورم نمیشه 😐😐😐🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 15650 بازدید | 237 پست
چجوری از گناه دوری چجوری دوری کنم از گناه؟!

معصوم نیستم خطا دارم

ولی درکل سعی میکنم ازگناه دورباشم

مثلامن ازچندگناه کبیره توبه کردم و دیگ سمتشون نرفتم

نامحرم ببینم بخاطرخدا نگاهش نمیکنم

جایی ک میدونم غیبته نمیشینم

سعی میکنم دروغ نگم مگر اینکه ب ضررم باشه

درکل ادعایی ندارم..منم گناهکارم ولی من بعدگناه پشیمون میشم سریع و طلب بخشش میکنم عذاب وجدان میگیرم و درصدد جبرانشم وخودمو که با بعض ادمامقایسه میکنم میببنم واقعا خیلی دلم پاکه  ادم بدجنس وبدذاتی نیستم  

ب کسی آسیب نمیرسونم توذوق کسی نمیزنم کسی کمک بخواد کمکش میکنم روی خوش نشون میدم به همه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شالله عزیزم 🧡 صلوات فرستادم سه تا

من خیلی تنهام ۳۶ سالم مجرد و مادر و خواهرم ندارم دلم کار میخواد ۸ ماه بیکارشدم میشع برام دعا کنی شاید خدا جوابتو داد خیلی خستم افسرده شدم

دوستانی که این پست منو میبینن باید بهتون بگم که راه اجابت دعا ترک گناهه به کاراتون فکر کنید و اگه گن ...

اصلا خدا گفته بنده ای که بعد نمازدعا نکرده رو همون نماز و بایذ بکوبونی صورتش  که یعنی من نیازی به خدا نذارم ک دعا نکردم 

بایدد دعا کرد 

خیلی خوبه واقعا تبریک میگم👏👏👏کاش ماهم همچین توفیقی داشته باشیمواقعا التماس دعا

حتمادعاتون میکنم

ازگناه ک دوری کنی اون موقعست ک به خدانزدیک میشی

گناه باعث میشه نتونی از عبادت و باخدابودن لذت ببری و کارای شایستع انجام بدی.

خوش بهحالت خدا شاااهده به اسم خودش قسم هرچیزیو خواستم و حتی براش تلاش کردمو برام درست نکرد کلا سر لج ...

نباید جا بزنی دختر خوب 

منم بعد ۳ سال به شغلی که خواستم رسیدم