2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر من تو دوست یابی و نگه داشتن دوست به شدت ضعیفه به نظر من دختر شما طبیعی هست ولی اگه دوست داشتی می ...

نمیدونم بخدا خیلی پرخاشگر شده میگم هم بریم مشاوره باهم میگه مگه من دیونه ام یا بیش فعالم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چند سالتونه؟ از چند سالگی بهتر شدید؟ عزیزم پسرتم مثل خودته ببین چ زمانی بهتر شدی اونم همون زمان درست ...

من خوب نشدم الان افسردم همش تو فاز خودکشیم الان یاد کودکیم میفتم آب میشم دلم خون میشه من چ گناهی کردم این جور دارم عذاب میشم اخه   

بچه های این نسل متأسفانه  همینجورین 

من پسرم ۱۴ سالشه امروز چند بااار یه درسو بهش توضیح دادم 

واقعا به اون زمان  که خودم می نشستم بدون کمک کسی درسم رو می خوندم و چقدر خوب مطلب رو می گرفتم  ،افتاد

اما الان بچه های امروزه   احساس میکنم  گیرایشون ضعیف شده متأسفانه 

نمیدونم بخدا خیلی پرخاشگر شده میگم هم بریم مشاوره باهم میگه مگه من دیونه ام یا بیش فعالم

پسر منم پرخاشگره یادم رفت بگم خیلی غیر قابل تحمل شده خدا بهمون صبر بده این دوران بلوغ زودتر بگذره دختر کلت چند سالشه عزیزم

پسر منم پرخاشگره یادم رفت بگم خیلی غیر قابل تحمل شده خدا بهمون صبر بده این دوران بلوغ زودتر بگذره دخ ...

دخترم  بیست روزی هست ۱۱ سالش پر شده رفته تو ۱۲ سال 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜