2777
2789
چه علائمی داره چطور متوجه شدی

بردم پیش روانشناس بعد اون ارجاع داد روانپزشک تشخیص قطعی داد و الان دارو میخوره 

علایمش یکیش همین بود که استارتر گفتن بعد بی توجهی  حواس پرتی فراموش کاری بی قراری داشت نمی‌توانست انتظار بکشه خیلی چیزای دیگه که یادم نمونده ولی این جور بچه ها تو مدرسه که میرن بیشتر شناخته میشن چون یه فرق اساسی با بچه های دیگه دارن از درس و کلاس و یا جا نشستن فراری ان درس‌هایی مثل ریاضی یا بازی های فکری که نیاز به تمرکز داره رو نمیتونن انجام بدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو جامعه ترد میشه همه مسخرش میکنن

نه بزرگ بشه تغییر میکنه درست میشه

تازه۱۰سالشه 

به مرور زمان کتابای شخصیت شناسی و.... براش بخر بخونه

یا مشاوری چیزی تا کمکش کنه

به پدرش بگو باهاش دوست و رفیق باشه تا اعتماد بنفسش بره بالا

بردم پیش روانشناس بعد اون ارجاع داد روانپزشک تشخیص قطعی داد و الان دارو میخوره علایمش یکیش همین بود ...

دختر منم اصلا صبر نداره انتظار هم نمیدونه چیه ولی تو مدرسه آروم هست ارتباط اجتمایش هم خوبه زود دوست پیدا میکنه ولی پرخاشگر هست من میگم بخاطر سن بلوغ هست حتما ولی درکل خیلی اذیت میکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دختر منم اصلا صبر نداره انتظار هم نمیدونه چیه ولی تو مدرسه آروم هست ارتباط اجتمایش هم خوبه زود دوست ...

پسر من تو دوست یابی و نگه داشتن دوست به شدت ضعیفه به نظر من دختر شما طبیعی هست ولی اگه دوست داشتی میتونی مشاوره ببری تست ازش میگیرن خیالت راحت میشه عزیزم 

خب تو تصمیم گیری یا تو جمع هستیم رفتاراش مثل ۶ ساله هاس درحالت کلی خیلی خامه اصلا پخته نیس همسن وسال ...

بهش مسئولیت بدین .توی صحبت های مهم ازش نظر بخواین .باهاش مشورت کنید .اینا توی رشد ذهن و عقل خیلی تاثیر داره .