2777
2789
چه علائمی داره چطور متوجه شدی

با هم سناش مقایسه میکنم همکلاسیاش اینجوری نیستن این مثل بچه ها رفتارمیکنه نمیتونه دوست پیداکنه همش آویزونه به این و اون بالماسکه خیلی بدم میاد هم کلاسیاشم جوابشو نمیدن دلم براش کبابه 

خب تو تصمیم گیری یا تو جمع هستیم رفتاراش مثل ۶ ساله هاس درحالت کلی خیلی خامه اصلا پخته نیس همسن وسال ...

خب خیلی از بچه ها تو دسته بچه های ساده قرار دارن اونم ارثیه حتما شما یا همسرت اینجوری آروم و ساده بودین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب تو تصمیم گیری یا تو جمع هستیم رفتاراش مثل ۶ ساله هاس درحالت کلی خیلی خامه اصلا پخته نیس همسن وسال ...

یه سری اش ژنتیک هست. یه سری بخاطر اموزش هایی ک ندیده. یه سری اختلال مغز و..

تا دیر تر نشده ببرش کاردرمانی ببینن ایراد کارش چیه. حتی ژنتیک هم باشه تا حدی قابل جبران هست

گرونه ولی میارزه. حتما ببر

اگر بچتون از لحاظ دهنی و جسمی مشکلی نداشته باشه .

از میزان کتابی که الان میخونه ، از کلاسایی که میره ، میزان حضورش داخل اجتماع و جمع های همسن خودش .

گاهی اوقات بچتون خیلی با افرادی که کم سن تر از خووش هستن بازی میکنه .

بچتون رو کلاس خاصی میبرید ؟ یا اصلا به عیر از خونه و مدرسه جای دیگه میره که از دیگران چیزی یاد بگیره؟

عزیزم نمی‌خوام نگرانت کنم ولی بچه های که بیش فعالی دارن اینجوری هستن مثل پسر ۱۲ساله من که انگار ۷سال ...

اینم بیش‌فعالی داره قرص میخوره ولی همش آویزونه همکلاسیاشه اونام زیاد محلش نمیدن حتی مسخرش میکنن بهش میگم هرکی جوابتو نداد توهم بهش محل نده میگه نه من میخوام باهاش حرف بزنم

رفتار خواهرش چطوره با خواهرش چطور ارتباط برقرار میکنه؟خودشو با خواهرش مقایسه نمیکنه یا حسادت نداره؟

احساس میکنم خواهرشم اینجوری سادس اره خواهرش ۴ سالشه اینم انگار ۴ سالشه با خواهرش همش دوسداره بازی کنه اونم تفنگ بازی 

احساس میکنم خواهرشم اینجوری سادس اره خواهرش ۴ سالشه اینم انگار ۴ سالشه با خواهرش همش دوسداره بازی کن ...

جفتشونو ببر مشاور کودکان ،نباید تو رفتارهای کودکی بمونه بزرگتر که بشه سخت تر میشه

تو این جامعه ی گرگ سادگی بچه خطرناکه

اگر بچتون از لحاظ دهنی و جسمی مشکلی نداشته باشه .از میزان کتابی که الان میخونه ، از کلاسایی که میره ...

بله بابا کلاس میبرم بیش‌فعالی داره ولی قرص میخوره یادش میدم ک به کسی اویزون نشه بازم قبول نمیکنه هرچی یاد میدم ک چطوری رفتار کنه انگار از اون گوشش میره