2777
2789
عنوان

میشه بیان کمک نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 83 بازدید | 25 پست
وگرنه ببین ما تو زندگی تو نیستیم که صلاح خودتو بهتر میدونی به هر حال عاقلی بالغی به نظرم بهتره تابست ...

نمیتونم کی داخل این دوره زمونه بیست سالگی ازدواج میکنه که من کنم بعدشا مرده از الان زورگو عست

خوب اخه اونها قبول کردن الان زدن زیرش من واقعا امادگی ندارم روحم نابود میشه هیچ کدام از همکلاسی های ...

عزیز دلم چه ربطی داره اخه یکی ممکنه تا ۴۰ هم نخواد ازدواج کنه یکی هم زود ازدواج کنه به بقیه نگاه نکن اگه خودت دوست نداری که هیچی اصراری نیست ولی به همکلاسیات ربط نده کیس مناسبشونو پیدا کنن سه سوت زودتر از تو عقد میکنن

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیتونم کی داخل این دوره زمونه بیست سالگی ازدواج میکنه که من کنم بعدشا مرده از الان زورگو عست

مرده نامزدتو میگی؟الان من ۲۱ خودم شرایط ندارم رلل دارما ولی میترسم میگم ازمون بدم بعدا درکت میکنم من حتی نامزدی هم میترسم ولی خب چه میشه کرد من میگم دیگه نامزدی یکم اعتبارش پایینه 

عزیز دلم چه ربطی داره اخه یکی ممکنه تا ۴۰ هم نخواد ازدواج کنه یکی هم زود ازدواج کنه به بقیه نگاه نکن ...

اخه من دلم نمیخاد الان کنم دلم میخاد مجردی کنم ارانش روحیم مهمتره من یک اخلاقی دارم برای هرچیزی باید امادگی پیدا کنم

اخه من دلم نمیخاد الان کنم دلم میخاد مجردی کنم ارانش روحیم مهمتره من یک اخلاقی دارم برای هرچیزی باید ...

منم همینم میدونم چی میگی اخه اصرار بیش از حد اونم زدت میکنه

مرده نامزدتو میگی؟الان من ۲۱ خودم شرایط ندارم رلل دارما ولی میترسم میگم ازمون بدم بعدا درکت میکنم من ...

اره خب به حرف من گثش نمیده درکم نمیکنه خودش شش سال از من بزرگتره مجردی هایش را کرده نمیزاره من مجردی کنم از این نظر زورگو هست منم برایم مهم نیست نامزدی پایینتره یا غیره مهم اینه سن من کمه

اره خب به حرف من گثش نمیده درکم نمیکنه خودش شش سال از من بزرگتره مجردی هایش را کرده نمیزاره من مجردی ...

اره متوجه شدم پس اتمام حجت کن بگو نمیخوام خب ولی اینم در نظر بگیر تو نامزدی بازم مجرد نیستیا تفاوتی با عقد نمیکنه اخه قشنگم 

اره متوجه شدم پس اتمام حجت کن بگو نمیخوام خب ولی اینم در نظر بگیر تو نامزدی بازم مجرد نیستیا تفاوتی ...

چرا خیلی فرق داره عقد همون ازدواج قانونیه یعنی ماملا زن و شوهر میشن دو طرف ولی نامزدی تعهد به ازدواجه

چرا خیلی فرق داره عقد همون ازدواج قانونیه یعنی ماملا زن و شوهر میشن دو طرف ولی نامزدی تعهد به ازدواج ...

چون خانواده ها میدونن میگم حالا باز برو حرف بزن بگو نمیتونم اصرار نکن بدم میاد اینا